PUBLI

Grimbergen: 900 χρόνια παράδοσης σε ένα ποτήρι μπύρας

Γιατί το καλοκαίρι, θέλει την -μοναστηριακή- μπύρα του.

Ολοένα και περισσότερους πιστούς φίλους αποκτά η μοναστηριακή μπύρα Grimbergen, που διατίθεται στο ελληνικό κοινό σε τρία μοναδικά variants : Blonde, Blanche και Double, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις της μπύρας.

Συγκεκριμένα, η Grimbergen Blonde αποτελεί μία απαλή ale μπύρα με 6,7% αλκοόλ, η οποία χαρακτηρίζεται από ξανθό λαμπερό χρώμα, πυκνό κρεμώδη αφρό και άρωμα από ώριμα φρούτα με πικάντικες νότες γαρύφαλλου. Προσφέρει μία ιδιαίτερη γευστική εμπειρία με νότες γλυκόριζας, ανανά, βερίκοκου και κορόμηλων, που ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

H Βελγικού Τύπου White μπύρα Grimbergen Blanche, με 6% αλκοόλ, διακρίνεται για το ανοιχτό ξανθό χρώμα της και τον πλούσιο κρεμώδη αφρό της. Το ξεχωριστό άρωμα εσπεριδοειδών, κόλιανδρου και γαρίφαλου σε συνδυασμό  με τη γεύση περγαμόντου και κίτρινων φρούτων με ανεπαίσθητες νότες βανίλιας, κεντρίζει τις αισθήσεις και προσφέρει μία δροσερή απόλαυση!

Το τρίτο μέλος της οικογένειας Grimbergen, η Double, είναι μία διπλής ζύμωσης ale μπύρα με 6,5% αλκοόλ, η οποία ξεχωρίζει για τον κρεμώδη αφρό και το ιδιαίτερο σκούρο κόκκινο χρώμα της. Το άρωμα καραμέλας, αποξηραμένων δαμάσκηνων και βύνης σε συνδυασμό με την μεστή γεύση λυκίσκου και βύνης της Grimbergen Double προσφέρουν μία μοναδική απολαυστική εμπειρία!

Μέσα από ένα ταξίδι 900 ετών, η ιστορία της Grimbergen ξεδιπλώνεται υπό το άγρυπνο βλέμμα των μοναχών του ομώνυμου μοναστηριού στο Βέλγιο. Η παραγωγή της ξεκίνησε το 1128, ενώ ακόμη και σήμερα παράγεται υπό την αυστηρή επίβλεψη των μοναχών, με συνταγή που έχει παραμείνει αναλλοίωτη μέσα στο χρόνο. Η Grimbergen φέρει το έμβλημα του φοίνικα (Phoenix) ως σύμβολο της παντοτινής αναγέννησης, καθώς στο πέρασμα του χρόνου, το μοναστήρι καταστράφηκε και «αναγεννήθηκε» τρείς φορές.

Απολαύστε την δική σας επιλογή Grimbergen παγωμένη, στους 6 βαθμούς, σε επιλεγμένες μπυραρίες, bars, café bars και αφεθείτε σε ένα  ταξίδι θρυλικής γεύσης.

#GrimbergenBeLegendary