PUBLI

H Belvedere Vodka χορηγός στην Παρουσίαση Συλλογής Φθινόπωρο / Χειμώνας 2016-17 της Ιωάννας Κουρμπέλα

Ξύλο, μετάξι και απαλό μαλλί σε απόλυτη γεωμετρία!

Τη νέα της συλλογή με τίτλο “Void” για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016-17 παρουσίασε η επιτυχημένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Ιωάννα Κουρμπέλα, στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών της Αθήνας. Η Belvedere Vodka, η super premium βότκα από την Πολωνία ήταν εκεί, πιστή σε ένα ακόμα ραντεβού με την μόδα προσφέροντας μοναδικές γευστικές εμπειρίες στους λαμπερούς καλεσμένους του show.

Πλήθος ανθρώπων της μόδας και του στυλ κατέκλεισαν τον minimal κατάλευκο χώρο βιομηχανικής αισθητικής με τον έντονο σύγχρονο χαρακτήρα και μία ανατρεπτική ιδιαιτερότητα που ήθελε όλους τους καλεσμένους να είναι στην πρώτη σειρά του catwalk και να απολαμβάνουν τις δημιουργίες της Ιωάννας Κουρμπέλα. Μία πρωτότυπη πασαρέλα είχε στηθεί στο χώρο με τα μοντέλα να ακολουθούν μια διαδρομή ανάμεσα στα ολόλευκα blocks αλλά και στις φουτουριστικές εγκαταστάσεις που είχε επιμεληθεί ο εικαστικός Γιάννης Αρβανίτης.

Η παλέτα της συλλογής εναλλασσόταν ανάμεσα σε κομψές γήινες αποχρώσεις και ουδέτερα χρώματα με αποκορύφωμα το σκούρο πράσινο και το γκρι γαλάζιο. Αέρινα πλεκτά, πολύχρωμες γούνες, πλισέ παντελόνια, πολυμορφικές ζακέτες και αισθησιακές διαφάνειες συνδυάστηκαν με αυστηρά μαύρες peep toe πλατφόρμες. Τα λευκά του χειμώνα παραμένουν οι κομψές πινελιές και για το 2017.

 

Με την ολοκλήρωση του show οι καλεσμένοι επέστρεψαν στον κεντρικό χώρο της εκδήλωσης λαμβάνοντας μέρος στο πάρτι που ακολούθησε. Εκεί δέσποζε το φανταχτερό bar της Belvedere Vodka στα χρώματα του πάγου, όντας πανέτοιμο να προσφέρει τις ειδικά για τη βραδιά εμπνευσμένες γευστικές δημιουργίες του. Τα σέικερ από top of the line bartender έδωσαν από νωρίς τον ρυθμό και οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν δύο υπέροχες προτάσεις με Belvedere Vodka. Μια ιδιαίτερη εκδοχή της κλασικής συνταγής martiniτο “Belvedere Martini” με ξηρό βερμούτ και άλμη ελιάς και το punch “Ioanna Kourbela Void” με πουρέ και λικέρ αχλάδι, φρέσκο χυμό λεμόνι και σιρόπι κανέλας.

Κατά τη διάρκεια του πάρτι εκατοντάδες φλας έλαμψαν αλλά και τα βλέμματα των παρευρισκόμενων κέρδισε η ξεχωριστή αναδρομική έκθεση που είχε στηθεί στο χώρο, με δημιουργίες από παλαιότερες συλλογές του brand Ioanna Kourbela να αιωρούνται και να δημιουργούν ένα μοναδικής αισθητικής σημείο γεμάτο “μαγεία”. Ανάμεσα τους και μία 6lt απαράμιλλης ομορφιάς και υψηλής αισθητικής φιάλη Belvedere Vodka.