PUBLI

Η Gillette αναδεικνύει τις ‘Bond στιγμές’ στη ζωή κάθε άντρα

Η Gillette βγάζει τον 007 που κάθε άντρας κρύβει μέσα του.

6 Οκτωβρίου, 2015: Καθώς ο κόσμος προετοιμάζεται για την επίσημη κυκλοφορία του SPECTRE, της 24ης ταινίας Bond, η Gillette γιορτάζει εκείνες τις στιγμές στη ζωή ενός άντρα στις οποίες νιώθει κυρίαρχος και γεμάτος σιγουριά. Αυτές οι «Bond Στιγμές» όμως δεν συμβαίνουν έτσι απλά – είναι το αποτέλεσμα μίας προσεκτικής προετοιμασίας που δίνει έμφαση στη λεπτομέρεια.

‘Bond Στιγμές’ που εμπνέουν

H Gillette ξεκινά την καμπάνια “Bond Στιγμές” την οποία εμπνεύστηκε ο δημιουργός και συγγραφέας του βιβλίου James Bond, Ίαν Φλέμινγκ. Τα ποιητικά, αλλά και δυναμικά, λόγια του Φλέμινγκ αποτελούν το θεμέλιο της καμπάνιας: περιγράφουν τις απόλυτες “Bond Στιγμές” μέσα από μία ολιστική καμπάνια επικοινωνίας που περιλαμβάνει διαφήμιση στο διαδίκτυο, στο σινεμά καθώς και προωθητικές ενέργειες μέσα στα καταστήματα.

Η καμπάνια ξεκινά με τη διαφήμιση που συνδέει την εικονική δράση, που αναδεικνύει ο χαρακτήρας του James Bond, με τα εργαλεία ακριβείας της Gillette, τα οποία συνδυασμένα μεταξύ τους προετοιμάζουν τους άνδρες για τις δικές τους “Bond Στιγμές”.

Η ταινία SPECTRE, η 24η περιπέτεια του James Bond, από την ΕΟΝ Productions του Albert R. Broccoli, την Metro-Goldwyn-Mayer Studios και την Sony Pictures Entertainment θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 12 Νοεμβρίου.

 «Ακριβώς όπως o Bond, οι άνδρες αισθάνονται ότι έχουν την καλύτερη εμφάνιση τους όταν είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για οτιδήποτε συναντήσουν στο δρόμο τους», δήλωσε ο John Mang, Vice President, Global Gillette.

Για να γιορτάσει αυτή τη συνεργασία, η Gillette δημιουργεί τη συσκευασία δώρου Gillette Fusion ProGlide με Τεχνολογία FlexBall εμπνευσμένη από την ταινία SPECTRE, η οποία θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα στην Ελλάδα από την 1η Νοεμβρίου. Το πακέτο με 3 ανταλλακτικά Fusion ProGlide και δώρο την μηχανή ProGlide αποτελεί το τέλειο δώρο για τους άντρες και θα τους βοηθήσει να είναι προετοιμασμένοι εξασφαλίζοντας το απόλυτο ξύρισμα ακριβείας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις “Bond Στιγμές», παρακολουθήστε το ακόλουθο βίντεο.

 

Συνοπτική εικόνα του SPECTRE

Ένα αινιγματικό μήνυμα από το παρελθόν στέλνει τον James Bond (Ντάνιελ Κρεγκ) σε μία  αδίστακτη αποστολή στην πόλη του Μεξικού και τελικά, στη Ρώμη, όπου συναντά τη Lucia Sciarra (Μόνικα Μπελούτσι), την όμορφη και απαγορευμένη χήρα ενός κακόφημου εγκληματία. Ο Bond διεισδύει σε μια μυστική συνάντηση και αποκαλύπτει την ύπαρξη της σκοτεινής οργάνωσης γνωστής ως SPECTRE.

Στο μεταξύ, πίσω στο Λονδίνο, ο Max Denbigh (Άντριου Σκοτ), ο νέος επικεφαλής του Κέντρου για την Εθνική Ασφάλεια, αμφισβητεί της ενέργειες του Bond και τη σημασία της MI6 υπό τον Μ (Ρέιφ Φάινς). Ο Bond στρατολογεί κρυφά την Moneypenny (Νάομι Χάρις) και τον Q (Μπεν Γουίσοου) για να τον βοηθήσουν να αναζητήσουν την Madeleine Swann (Λέα Σεϊντού), την κόρη του παλιού εχθρού του Mr White (Γιέσπερ Κρίστενσεν), η οποία μπορεί να κρατά το κλειδί` για να εξαρθρώσει τον ιστό του SPECTRE. Όντας κόρη ενός δολοφόνου, κατανοεί τον Bond με έναν τρόπο που οι άλλοι αδυνατούν.

Καθώς ο Bond προχωρά προς την καρδιά του SPECTRE, μαθαίνει από την ψυχρή σύνδεση μεταξύ του ιδίου και του εχθρού που επιδιώκει, που υποδύεται ο Κρίστοφ Γουόλτς.

Ο Σαμ Μέντες επιστρέφει για να σκηνοθετήσει το SPECTRE, με τον Ντάνιελ Κρεγκ να αναλαμβάνει το ρόλο του 007 για τέταρτη φορά. Η παραγωγή του SPECTRE έγινε από τον Michael G. Wilson και τη Barbara Broccoli. Το σενάριο είναι από τον John Logan και τον Neal Purvis & Robert Wade και Jez Butterworth, με μια ιστορία από τον John Logan και τον Neal Purvis & Robert Wade.

Σχετικά με τον Ίαν Φλέμινγκ, το Ίδρυμα Ian Fleming και τον εκδοτικό οίκο Ian Fleming

Ο Ίαν Φλέμινγκ γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1908. Μετά από μια πολυσχιδή καριέρα με εργασία στην Υπηρεσία Πληροφοριών του Ναυτικού κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, δημοσίευσε στην ηλικία των 43 το πρώτο του βιβλίο, το Casino Royale, με πρωταγωνιστή τον James Bond, το μυστικό πράκτορα 007. Από τότε και για τα επόμενα 12 χρόνια, έως τον πρόωρο θάνατό του το 1964, o Φλέμινγκ έγραφε ένα βιβλίο κάθε χρόνο, αφηγούμενος ακόμη περισσότερα ηρωικά κατορθώματα του James Bond. Οι συναρπαστικές περιπέτειες, που συχνά διαδραματίζονται σε απομακρυσμένες τοποθεσίες, σε συνδυασμό με λεπτομέρειες που αφορούν τα εκλεπτυσμένα γούστα και ενδιαφέροντα του James Bond, αποδείχθηκαν εξαιρετικά δημοφιλείς και οδήγησαν στην δημιουργία της μεγαλύτερης σειράς ταινιών όλων των εποχών. Τα βιβλία έχουν διαχρονική αξία και ο πράκτορας James Bond είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο. Το Ίδρυμα Ίαν Φλέμινγκ και ο εκδοτικός οίκος Ίαν Φλέμινγκ διοικούνται από την οικογένεια Φλέμινγκ, η οποία έχει τον έλεγχο των πνευματικών δικαιωμάτων και εμπορικών σημάτων που σχετίζονται με τον Ίαν Φλέμινγκ και τα λογοτεχνικά έργα του. www.ianfleming.com