PUBLI

Η Mercedes-Benz Ελλάς παρουσιάζει την εικαστική έκθεση The Mercedes-Benz ‘Circle of Art’ Exhibition

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, από τις 10:00 έως τις 19:00, στο Ζάππειο Μέγαρο, η Mercedes-Benz υποδέχεται το κοινό σε μία δημιουργική συνύπαρξη τέχνης & αυτοκινήτου.

Στο πλαίσιο εορτασμού των 130 χρόνων από τη δημιουργία του πρώτου αυτοκινήτου, η Mercedes-Benz Ελλάς, θα παρουσιάσει το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στο Ζάππειο Μέγαρο την εικαστική έκθεση The Mercedes-Benz “Circle of Art” Exhibition. Παράλληλα, ταξιδεύοντας στο χρόνο, θα πραγματοποιηθεί έκθεση θρυλικών & σύγχρονων αυτοκινήτων Mercedes-Benz και ιστορικών αντικειμένων από το Mercedes-Benz Classic Center της Στουτγάρδης.

Οχτώ Έλληνες δημιουργοί  που αγαπούν την τέχνη, εμπνεύστηκαν από το τριάκτινο αστέρι της Mercedes-Benz, που συμβολίζει τον αέρα, το νερό, τη γη και το αποτύπωσαν μέσα από τη δική τους φιλοσοφία ζωής, συνδέοντας το brand με την τέχνη, την καινοτομία και την σύγχρονη αισθητική. Οι Μαρίνα Βερνίκου, Τάκης Διαμαντόπουλος, Θοδωρής Ζουμπουλάκης, Κάτια Ζυγούλη, Τατιάνα Καραπαναγιώτη, Γιώργος Κελέφης, Μιχάλης Κεφαλογιάννης και Βένια Μπεχράκη οπτικοποίησαν το πιο αναγνωρισμένο αστέρι, με τη δική τους προσέγγιση.  Την έκθεση επιμελήθηκε εικαστικά η Δάφνη Ζουμπουλάκη.

Στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου, το κοινό, με ελεύθερη είσοδο, θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά 3 συλλεκτικά αυτοκίνητα Mercedes-Benz, μία SL 190 Cabrio, ένα 170 Sedan και ένα 220 Sedan. Τα θρυλικά αυτοκίνητα θα πλαισιώνονται από 9 σύγχρονα μοντέλα: A-CLASS, CLA, GLA, C Sedan, C Coupe, GLC, GLE, GLE Coupe και τη «ναυαρχίδα» της εταιρείας S-CLASS.

#inspiringcircle