PUBLI

Η Real Madrid νιώθει τόση προστασία με το αποσμητικό NIVEA MEN Invisible for Black & White που… σηκώνει τα χέρια ψηλά!

Η κορυφαία ομάδα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου επιλέγει NIVEA MEN για την προσωπική περιποίηση των ανδρών της.

Το νέο τηλεοπτικό σποτ για το αποσμητικό NIVEA Invisible for Black & White της σειράς NIVEA MEN βρίσκεται στον αέρα με πρωταγωνιστές τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης, Isco (Francisco Román Alarcón Suárez), Marcelο(Marcelo Vieira da Silva Júnior), Bale (Gareth Frank Bale) και Carvajal (Daniel Carvajal Ramos). Η NIVEA MEN, έχει βρει στην Real Madrid CF τον ιδανικό πρεσβευτή  της μάρκας.

 

Στην ανάγκη κάθε σύγχρονου άντρα να αισθάνεται άνετα και όμορφα κάθε στιγμή της ημέρας απαντά το καινοτόμο αποσμητικό NIVEA Invisible for Black & White, που χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία του καταπολεμά αποτελεσματικά τους κίτρινους λεκέδες στα λευκά ρούχα και τα λευκά σημάδια στα μαύρα. Παράλληλα, χαρίζει αόρατη αποσμητική προστασία για 48 ώρες. Για μία επιτυχημένη εμφάνιση, το NIVEA Invisible for Black & White είναι ο ιδανικός σύμμαχος αντρικής περιποίησης των αθλητών, όπως άλλωστε και κάθε σύγχρονου άντρα. Στην προπόνηση, τη χαλάρωση ή τη διασκέδαση, στους απαιτητικούς ρυθμούς που βιώνει ο σύγχρονος άντρας καθημερινά, η ανάγκη να αισθάνεται άνετα και όμορφα είναι καθοριστική για να μπορέσει να ανταπεξέλθει.

 

Το NIVEA Invisible for Black & White, Νο1* αποσμητικό κατά των λεκέδων, αποτελεί μέρος της ολοκληρωμένης σειράς ανδρικής περιποίησης NIVEA MEN που βοηθάει τους άνδρες να αποδώσουν το maximum στην καθημερινότητά τους.

*Σύμφωνα με την έρευνα της Nielsen, Scantrack Ελλάδα 2014 για τις πωλήσεις σε αξία και όγκο για αποσμητικά κατά των λεκέδων.