PUBLI

Η Reebok χορηγός του μεγαλύτερου fitness event

Όσοι βρέθηκαν το 1ο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου στο εκθεσιακό κέντρο της HELEXPO στη Θεσσαλονίκη, είδαν από κοντά τι σημαίνει να αγωνίζεσαι με πάθος!

Η Reebok ήταν ο κύριος χορηγός του Cross Battle V, μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στο είδος της στην Ελλάδα, όπου πάνω από 700 αθλητές βρέθηκαν εκεί έτοιμοι να αγωνιστούν για έναν στόχο: την κατάκτηση του τίτλου του πιο fit άνδρα/ γυναίκας της Ελλάδας!

Το Cross Battle V ξεκίνησε από μία μικρή διοργάνωση του box Reebok CrossFit Thess Niki και εξελίχθηκε σε θεσμό καθώς κάθε χρόνο η προσέλευση αθλητών και θεατών είναι όλο και μεγαλύτερη. Με κλιμακούμενη δομή αγωνισμάτων αθλητές από όλη τη χώρα και με διαφορετικά επίπεδα fitness δοκιμάστηκαν στα κυριότερα χαρακτηριστικά που ορίζουν το επίπεδο της φυσικής κατάστασης όπως η ακρίβεια, η ισορροπία, η ευλυγισία, η αντοχή, η δύναμη και η ταχύτητα. Οι αθλητές, στοχεύοντας την πρώτη θέση δοκίμασαν και ξεπέρασαν τα όρια τους, ζώντας έτσι μία διαφορετική fitness εμπειρία.

Οι εγκαταστάσεις του TIF HELEXPO πλημμύρησαν από ενθουσιασμένους οπαδούς, οι οποίοι παρακολούθησαν τους συμμετέχοντες να περνούν διαφορετικές δοκιμασίες κάθε ημέρα, εμψυχώνοντάς τους παράλληλα. Πιο συγκεκριμένα, οι αθλητές αγωνίστηκαν στις κατηγορίες Teenage Boys, Fitness Men/ Women, Elite Men/ Women, και Masters 35+ Men/Women.

Έπειτα από 3 ημέρες σκληρών δοκιμασιών, η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με την απονομή των βραβείων. Στην κατηγορία Teenage Boys-Overall 1ος βγήκε ο Εμρέ Κιασήφ, 2ος ο Γρηγόρης Ευκαρπίδης και 3ος ο Κωνσταντίνος Καραμπίνας. Στους άνδρες (Fitness Men-Overall) 1ος ανακηρύχθηκε o Γιώργος Καραγκιοζίδης, 2ος ο Αντώνης Μπούμπαλης και 3ος Νίκος Παντικίδης. Αντίστοιχα στις γυναίκες (Fitness Women-Overall) την 1η θέση κατέκτησε η Άννα Καρναχωρίτη, τη 2η Ελίνα Γιανζίνα και την 3η η Μαρία Γούτσια. 

 

Τον τίτλο του fit άνδρα της Ελλάδας κατέκτησε ο Φώτης Διαμαντής, ο οποίος αγωνίστηκε στην κατηγορία Elite Men-Overall. Στην ίδια κατηγορία, τη 2η θέση κατέκτησε ο Αλέξανδρος Κωτούλας και την 3η ο Κάρολος Κατοπόδης. Πιο fit γυναίκα της Ελλάδας αναδείχθηκε η Αθανασία Καραμυτηλιού, η οποία βγήκε 1η στην κατηγορία Elite Women-Overall. Η Ματίλντα Σπανού κατέκτησε η 2η θέση, στην ίδια κατηγορία ενώ η Κατερίνα Τάκερ ανέβηκε στο 3ο σκαλί του βάθρου.

Στην ειδική κατηγορία των Masters 35+ Men/ Women -Overall, CrossFit trainers από όλη την Ελλάδα αγωνίστηκαν, με τον Γρηγόρη Κουτσιβίτη να κατακτά τη 1η θέση, τον Κώστα Γαλανόπουλο τη 2η και τον Νίκο Πούλια την 3η. Στις γυναίκες 1η βγήκε η Μέγκυ Παυλίδης, 2η η Marianna Bellon και 3η η Κατερίνα Μπουζιώτη.

 

Η Reebok, ως χορηγός της διοργάνωσης παρείχε εξοπλισμό για τους κριτές και δώρα για τους νικητές όλων των κατηγοριών.

Να δοκιμάζεις τα όριά σου, να ξεπερνάς τον ίδιο σου τον εαυτό με στόχο να γίνεις καλύτερος άνθρωπος σε κοινωνικό, πνευματικό και φυσικό επίπεδο, είναι ο κύριος πυρήνας της Reebok και το Cross Battle V δε θα μπορούσε να αποτελέσει καλύτερο παράδειγμα. Το πάθος μπορεί να σε οδηγήσει ψηλά και αυτό το απέδειξαν όλοι οι συμμετέχοντες οι οποίοι αγωνίστηκαν στη διοργάνωση!