PUBLI

H SOL και φέτος Premium Partner στο In Edit Festival στην Αθήνα

Η μπίρα SOL, ως «premium partner» του φεστιβάλ, καλεί τους λάτρεις της μεγάλης οθόνης, να παρακολουθήσουν αποκλειστικά 11 μοναδικά μουσικά ντοκιμαντέρ.

Η SOL, η μπίρα με το «ελεύθερο πνεύμα», συμμετέχει και φέτος, στο IN– EDIT, Φεστιβάλ Μουσικού Ντοκιμαντέρ, που έρχεται για δεύτερη χρονιά στην Αθήνα, από τις 24 έως τις 28 Φεβρουαρίου στον κινηματογράφο ΑΣΤΟΡ.

Η μπίρα SOL, ως «premium partner» του φεστιβάλ, καλεί τους λάτρεις της μεγάλης οθόνης, να παρακολουθήσουν αποκλειστικά 11 μοναδικά μουσικά ντοκιμαντέρ, που καλύπτουν όλο το φάσμα της παγκόσμιας μουσικής και αποτελούν τα σημαντικότερα των τελευταίων χρόνων. Αυτό γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό, με μία παγωμένη SOL!

Το φετινό IN-EDIT γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρον και ελκυστικό γιατί εκτός από τις προβολές θα φιλοξενήσει παράλληλες συμπληρωματικές εκδηλώσεις. Μέσα σε αυτό το πνεύμα, η SOL θα συνοδεύσει μοναδικές στιγμές, όπως, ένα DJ set που θα εκπλήξει με τους Laternative, αμέσως μετά την τη λήξη της ταινίας έναρξης «Daft Punk Unchained» (Τετάρτη 24/2, 22.00) – στη στοά Κοραή.

Μουσική και κινηματογράφος συναντιούνται στην πιο ειλικρινή τους μορφή: το ντοκιμαντέρ.

Δε θα «δεις»  πουθενά …τόση μουσική με το ελεύθερο πνεύμα της SOL!

SOL, Espiritu Libre