PUBLI

H ζωή του Cristiano Ronaldo έγινε ταινία

Το ULTREX, κορυφαίο σαμπουάν κατά της πιτυρίδας παρουσιάζει την ταινία“RONALDO _The Movie”.

Η αποκαλυπτική ταινία για την ζωή του θρυλικού Cristiano Ronaldo, πρόσωπο της καμπάνιας του ULTREX, μόλις κυκλοφόρησε στις αίθουσες παγκοσμίως. Στο πλευρό του για ακόμα μια φορά, το ULTREX, κορυφαίο σαμπουάν κατά της πιτυρίδας, που στηρίζει χρόνια αυτόν τον θρύλο του γηπέδου. 

Είναι ο κορυφαίος αθλητής παγκοσμίως και ο πιο ακριβοπληρωμένος. Ένα όνομα που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην αθλητική ιστορία. Ο μόλις 29 χρονών, πορτογαλικής καταγωγής Cristiano Ronaldo, ανοίγει επιτέλους τις πόρτες της προσωπικής του ζωής με ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ για την μεγαλειώδη πορεία του εντός και εκτός γηπέδου.

H ταινία «RONALDO», που κυκλοφόρησε στις 9 Νοεμβρίου, παρουσιάζει τα πιο σημαντικά στιγμιότυπα της καριέρας του Cristiano, γι’αυτό και δεν θα μπορούσε να λείπει το ULTREX που έχει ως βασικό όπλο το #NothingToHide.

Ο Cristiano ξέρει τι σημαίνει επιτυχία, όπως και το ULTREX, μέγιστη απόδοση και κορυφαία αποτελεσματικότητα. Με το ULTREX  δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε, μας προσφέρει αντιπιτυριδική προστασία χάρη στα ευεργετικά συστατικά του και 24ωρη αίσθηση φρεσκάδας. Εφόδια για κάθε νικητή!

#NothingtoHide