PUBLI

Hendrick’s Original Vintage Sunglasses:Μια ασυνήθιστη capsule collection

Hendrick's και vitage συναντιούνται για ακόμη μία φορά.

Το Hendrick’s το πιο Ασυνήθιστο Gin δεν είναι μόνο ασυνήθιστο ως προς την καταγωγή του (το Girvan της Σκοτίας), τα υλικά που αποστάζονται για να βγάλουν τα ξεχωριστά αρώματα του (αγγούρι και τριαντάφυλλο Βουλγαρίας) ή τη Βικτωριανή φιάλη του που παραπέμπει σε φιάλη φαρμακείου.

Είναι πραγματικά ασυνήθιστο γιατί μέσα από τη λατρεία του για κάθε τι vintage πρωτοπορεί και μας προτείνει να βάλουμε λίγη από τη μαγεία των 50’s και των 60΄s την καθημερινότητα μας. Έτσι σε συνεργασία με την εταιρία Original Vintage δημιούργησε μια capsule κολεξιόν  (3 γυναικεία και 2 αντρικά σχέδια) από γυαλιά ηλίου αποθεώνοντας το στυλ των πιο εικονικών δεκαετιών με τον μοναδικό τρόπο του.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι το Hendrick’s θα το βρείτε στα πιο ψαγμένα bars σε όλη την υφήλιο,  σε  cocktails με τους πιστότερους οπαδούς αλλά και στα πιο Ασυνήθιστα όμορφα που απαρτίζουν τη ζωή μας…Make room for the odd.

Τα γυαλιά Hendrick’s μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα Original Vintage : Καραγεώργη Σερβίας 4-Σταδίου 3 (στοά Καλλιγά).