PUBLI

Καλά D.I.Y. Χριστούγεννα

Φέτος σκορπίστε δημιουργικότητα και ξεχωρίστε με τις κατασκευές σας.

Διάθεση αποκλειστικής σειράς εργαλείων BLACK+DECKER™ από τα Praktiker, για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Φέτος τα Χριστούγεννα επιβάλλουν δημιουργικότητα και do-it-yourself διάθεση που θα δώσουν λάμψη, πρωτοτυπία αλλά και το προσωπικό σας αποτύπωμα στις γιορτές!

Στο πλαίσιο αυτό, η BLACK+DECKER™ και η Praktiker Hellas συνεργάζονται για να σας παρουσιάσουν μια αποκλειστική σειρά εργαλείων, με την οποία θα φτιάξετε μοναδικές ξύλινες κατασκευές και θα δημιουργήσετε την πιο ιδιαίτερη εορταστική ατμόσφαιρα για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Η σειρά των εργαλείων θα διατίθεται αποκλειστικά στα Praktiker την περίοδο των Χριστουγέννων (16 Νοεμβρίου – 24 Δεκεμβρίου), σε ειδικά διαμορφωμένες συσκευασίες (μεταλλικά κουτιά, τσάντες και θήκες), ιδανικές τόσο για τις D.I.Y. κατασκευές σας, όσο και για να τις προσφέρετε ως Χριστουγεννιάτικο δώρο στους DIYers-φίλους σας!

Για ακόμα πιο επιτυχημένες κατασκευές, μπορείτε να επισκεφτείτε τα sites της Praktiker και της BLACK+DECKER™, όπου θα βρείτε ιδέες, μυστικά tips και αναλυτικές οδηγίες για τρεις πρωτότυπες Χριστουγεννιάτικες κατασκευές με τις οποίες το σπίτι σας, ο κήπος σας ή το μπαλκόνι σας θα αποκτήσουν μια μοναδική και το κυριότερο μια αυθεντική DIY διακόσμηση.

Χριστουγεννιάτικες DIY εκδηλώσεις στα καταστήματα.

Για όσους θέλουν να δουν από κοντά πώς δημιουργούνται αυτές οι κατασκευές, ειδικοί τεχνίτες της Praktiker και της BLACK+DECKER™ θα βρίσκονται τις επόμενες ημέρες σε τέσσερα από τα καταστήματα της Praktiker για να σας αποκαλύψουν tips και να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα πιο όμορφα Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά που θα εντυπωσιάσουν όλους τους καλεσμένους σας.

  • το Σάββατο 28/11, στο κατάστημα Praktiker στον Ταύρο (12.00 – 14.00)
  • το Σάββατο 05/12, στο κατάστημα Praktiker στην Πάτρα (12.00 – 14.00)
  • το Σάββατο 12/12, στο κατάστημα Praktiker στη Μεταμόρφωση (12.00 –
  • το Σάββατο 19/12, στο κατάστημα Praktiker στη Θεσσαλονίκη (Πυλαία) (12.00

Είσαι δημιουργικός; Λάβε μέρος στο διαγωνισμό #GETCREATIVE & κέρδισε!

Τέλος, η Praktiker και BLACK+DECKER™ σας προσκαλούν να λάβετε μέρος στο δημιουργικό διαγωνισμό #GETCREATIVE, μέσα από τη σελίδα της Black+Decker ή τη σελίδα της Praktiker Hellas στο Facebook! Το μόνο που έχετε να κάνετε για να διεκδικήσετε πλούσια δώρα είναι να φτιάξετε τη γιορτινή σας χειροτεχνία ή κατασκευή και να αναρτήσετε τη φωτογραφία σας!

Φέτος, τα Χριστούγεννα θα είναι D.I.Y.!

* Σημειώνεται πως η αποκλειστική σειρά εργαλείων της BLACK+DECKER™ θα διατίθεται τόσο μέσα από τα 14 καταστήματα της Praktiker σε όλη την Ελλάδα, όσο και μέσα από το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.praktiker.gr.