PUBLI

Ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος μαθημάτων του Νescafé ‘Μπορούμε Εδώ’

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου, κατά τον οποίο καταρτίστηκαν 200 νέοι σε 11 ειδικότητες, το πρόγραμμα επιστρέφει με 200 επιπλέον θέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Φεύγουμε ή μένουμε στην Ελλάδα; Ο Νescafé συνεχίζει να βοηθά τους νέους που θέλουν να τα καταφέρουν στην Ελλάδα, επεκτείνοντας το Πρόγραμμα Κατάρτισης και Eξειδίκευσης «Μπορούμε ΕΔΩ», που αποτελείται από εκπαιδευτικά σεμινάρια με πιστοποίηση. Τα σεμινάρια προσφέρουν θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις στα επαγγέλματα που έχουν μεγαλύτερη ζήτηση σήμερα στη χώρα μας, γεφυρώνοντας το κενό μεταξύ ζητούμενων και προσφερόμενων θέσεων στην αγορά εργασίας.

Η κατάρτιση πραγματοποιείται από το Ινστιτούτο Βιομηχανικής και Επιχειρησιακής Επιμόρφωσης & Κατάρτισης (Ι.Β.ΕΠ.Ε.-ΣΕΒ), που αποτελεί τον εκπαιδευτικό βραχίονα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών. Ο νέος κύκλος του προγράμματος προσφέρει επιπλέον 200 θέσεις σε νέους 18-35 ετών και δίνει την ευκαιρία για εκπαίδευση και κατάρτιση συνολικά σε οκτώ ειδικότητες, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του προγράμματος. και να καταθέσουν αίτηση από 13/11/15 έως 18/12/15.