PUBLI

M&S Fashion Alert: Η τέχνη των Χριστουγέννων στην γκαρνταρόμπα της

Ήρθε η εποχή που πρέπει να της πάρεις δώρο και τα Marks & Spencer έχουν να προτείνουν από πολυτελείς γούνες μέχρι μεταλλικές λεπτομέρειες & διακριτική λάμψη.

Η δημιουργία ενός άψογου εορταστικού look αποτελεί μια ιδιαίτερη «τέχνη», καθώς θα πρέπει να συνδυάζει αρμονικά την κομψότητα με τη λάμψη & τη μαγεία των Χριστουγέννων. Φέτος, τα Marks & Spencer μας «μυούν» στην τέχνη του χριστουγεννιάτικου στυλ μέσα από εντυπωσιακές, άκρως γιορτινές προτάσεις!

Στη χειμερινή συλλογή των M&S, το διαχρονικό μαύρο και η γοητευτική δαντέλα εμπλουτίζονται με αρκετές δόσεις μεταλλικής λάμψης για ακόμα πιο έντονο στυλ και σοφιστικέ αισθητική.

Για τις πιο τολμηρές, τα metallic φορέματα σε στενή ή Α γραμμή θα «τραβήξουν» τα βλέμματα ακόμα και στην πιο λαμπερή βραδιά. Οι πολυτελείς γούνες με τα ιδιαίτερα σχέδια θα ταιριάξουν μοναδικά με τις total black εμφανίσεις, δημιουργώντας ένα γιορτινό look εμπνευσμένο από το glamorous χαρακτήρα των 70’s.

Τα αξεσουάρ & τα παπούτσια αποτελούν και φέτος όπλα για ένα εντυπωσιακό mix ‘n’ match αποτέλεσμα. Επενδύσετε σε ένα σε ένα λαμπερό clutch bag ή σε ένα ζευγάρι θηλυκά ankle boots που θα συμπληρώσουν τα γιορτινά σας outfits και θα σας αναδείξουν στην πρωταγωνίστρια του ρεβεγιόν!

Βγαλμένη από τις σύγχρονες τάσεις της μόδας και με έμφαση στην υψηλή ποιότητα, η «τέχνη» του χριστουγεννιάτικη στυλ έχει φέτος την υπογραφή των Marks & Spencer!

#marksandspencer #TheArtofChristmas

Facebook | Instagram