PUBLI

Η απενεχοποίηση του ξυρισμένου στήθους

Το ONEMAN έχει πέντε λόγους να σταματήσεις να σχολιάζεις αρνητικά τα ανδρικά ξυρισμένα στήθη που τριγυρνούν περήφανα στην παραλία.

Η εποχή των παγετώνων καθώς και η παλαιολιθική έχουν περάσει προ πολλού και μαζί τους πήραν τα ανδρικά ταμπού που ήδη έχουμε καταρρίψει. Γνωρίζουμε καλά πως νιώθεις με τα ανδρικά σώματα στις φωτογραφήσεις. Δεν αναφέρομαι στους κοιλιακούς. Ούτε στους δικέφαλους. Το θέμα είναι η παντελής έλλειψη τρίχας που θα έκανε ακόμα και την Kim Kardashian να αλλάξει αισθητικό. Και φυσικά δεν αρκούνται μόνο σε αυτό αλλά αλείφονται με λάδια λες και το κόνσεπτ της φωτογράφησης είναι ‘σαρδέλα στο τηγάνι’. Όχι δεν κατακρίνουμε το ξυρισμένο στήθος στους άντρες, ίσα ίσα επικροτούμε κάθε δυνατή προσπάθεια βελτίωσης της εμφάνισής σου, που σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση.

Οι γυναίκες είναι οι πρώτες που θα σε καταλάβουν σου στο θέμα ‘τρίχα’. Ξέρουμε πόσο ενοχλητική και επίπονη είναι η διαδικασία της αποτρίχωσης. Το Gillette BODY είναι εδώ για να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και να σε απαλλάξει από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα με τον πιο ανώδυνο και αποτελεσματικό τρόπο.

 

Ακολουθούν οι λόγοι που θα σε κάνουν να σταματήσεις να κατακρίνεις το ξυρισμένο στήθος και να του δώσεις μια ευκαιρία να σε κερδίσει. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα, γεγονότα ή καταστάσεις είναι εντελώς τυχαία.

Φαίνεται η ομορφιά του

Το ανδρικό στήθος είναι ένα από τα πιο όμορφα και σέξι σημεία στο ανδρικό σώμα. Άλλα γυμνασμένα και άλλα λιγότερο αφήστε τα να φανούν στην παραλία και να πάρουν λίγο χρώμα τώρα το καλοκαίρι. Όλοι άλλωστε ξέρουμε ότι όσο και να κράζεις αυτούς με τα λάδια και το ξυρισμένο στήθος κατά βάθος ζηλεύεις το κορίτσι στη δεξιά ξαπλώστρα που παίζει τάβλι με έναν από αυτούς.

Η καταπίεση της τρίχας

 

Όταν νιώθεις καλά με το σώμα σου αυτό φαίνεται. Είναι όπως το ”περνάμε καλά στα παρασκήνια και αυτό βγαίνει προς τα έξω”. Κλισέ αλλά ισχύει. Να ξέρεις πως για μια γυναίκα η αυτοπεποίθηση είναι πολύ σημαντική. Πολλές φορές πιο σημαντική και από την ίδια την εμφάνιση. Κάνε στο σώμα σου αυτό που αρέσει σε σένα και όχι στους φίλους σου.

Κάνει καλό στο δέρμα

Δεν μιλάμε για το ανδρικό στήθος που έχει μια τρίχα εδώ και μια εκεί, σαν πευκοδάσος μετά από πυρκαγιά. Αναφέρομαι στο στήθος με πλούσια τριχοφυΐα. Αυτό το στήθος είναι ικανό να σε ταλαιπωρήσει πολύ. Αν νόμιζες ότι η τρίχα που γυρίζει μέσα στο δέρμα είναι ένα αποκλειστικά γυναικείο πρόβλημα είσαι γελασμένος. Με το ξύρισμα θα δώσεις μια ανάσα στο στήθος σου και συγκεκριμένα στο δέρμα σου. Ας είμαστε ειλικρινείς. Ο ιδρώτας το καλοκαίρι είναι ένα από τα μεγαλύτερα πανανθρώπινα προβλήματα και σε συνδυασμό με ένα τριχωτό στήθος μάλλον δεν φέρνει ευχάριστα αποτελέσματα.

Για να φοράς αυτό που θέλεις

 

Όλοι γνωρίζουμε πως το καλοκαίρι τα ρούχα τείνουν να αφήνουν πολλά σημεία του σώματος ακάλυπτα ή να είναι φτιαγμένα από διάφανα υλικά που δεν μπορούν να κρύψουν τα σημεία εκείνα που είχες ‘θάψει’ καλά κάτω από τα πουλόβερ όλο τον χειμώνα. Ένα από αυτά είναι και το στήθος σου. Η μάχη με την τρίχα που ξεφεύγει από τη χαραμάδα κάθε φορά που πας να φορέσεις ένα πουκάμισο είναι τουλάχιστον ενοχλητική. Για να κερδίζεις αυτή τη μάχη κάθε φορά πρέπει να προσθέσεις στη συλλογή σου με τα ξυριστικά το Gillette BODY.

Είναι πανεύκολο

 

Εάν στην ιδέα και μόνο της αποτρίχωσης κυλάει μια σταγόνα ιδρώτα στο μέτωπό σου, τότε το Gillette BODY είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι. Είναι η πρώτη ξυριστική μηχανή που σχεδιάστηκε για να φτάνει εκεί που οι υπόλοιπες δεν μπορούν. Η χρήση της είναι πανεύκολη (έχει και οδηγίες χρήσης μην αγχώνεσαι) και δεν προκαλεί ερεθισμούς στο δέρμα.