PUBLI

Media Markt: Τα 39€ που έγιναν σε 100 δευτερόλεπτα 25.942€!

Σε 100 δευτερόλεπτα τα σήκωσε όλα.

Την ευκαιρία να τρέξει τον αγώνα δρόμου της ζωής του «σηκώνοντας» όλο το κατάστημα της Media Markt στο Μαρούσι, είχε ένας υπερτυχερός φίλος της εταιρείας, στο πλαίσιο της ενέργειας  «Σε 100 δευτερόλεπτα θα τα σηκώσεις όλα»  που διοργάνωσε τις πρώτες μέρες του 2016.

Πιο συγκεκριμένα,  για την περίοδο από 1 έως και 10 Ιανουαρίου, όλοι οι φίλοι της Media Markt, που πραγματοποίησαν τις αγορές τους είτε μέσω των 10 φυσικών καταστημάτων της εταιρείας είτε μέσω του e-shop, κέρδισαν αυτόματα μία συμμετοχή στην ενέργεια. Μεγάλος νικητής, ο οποίος προέκυψε ύστερα από κλήρωση των αποδείξεων, αναδείχθηκε ο Σάκης Καψάλης από τη Θεσσαλονίκη. Ο Σάκης μπήκε στην κλήρωση έχοντας πραγματοποιήσει μια αγορά αξίας 38,99€ και στις 31 Ιανουαρίου έτρεξε για 100 δευτερόλεπτα στο κατάστημα της Media Markt στο Μαρούσι, συγκεντρώνοντας προϊόντα αξίας 25.942,89€ ,τα οποία φυσικά έγιναν δικά του εντελώς δωρεάν!

Παρουσιαστής της ενέργειας, η οποία διοργανώθηκε με αφορμή τη συμπλήρωση 10 χρόνων παρουσίας της Media Markt στην Ελληνική αγορά, ήταν ο Γιώργος Λιανός ενώ ο διαγωνισμός υποστηρίχθηκε με πλήρες πλάνο επικοινωνίας σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, online και social media.

 

Η Media Markt μένοντας πιστή στο ριζοσπαστικό της χαρακτήρα διοργανώνει για ακόμα μια φορά μια πρωτότυπη και διαφορετική ενέργεια για το ελληνικό κοινό, αποδεικνύοντας έμπρακτα τον προσανατολισμό  της σε μία συνολικά απολαυστική εμπειρία από όλα τα σημεία επαφής με τη μάρκα.