PUBLI

Πρώτο Reebok XChallenge

Με moto «Ο μόνος σου αντίπαλος …. είναι ο ίδιος σου ο εαυτός», η Reebok διοργάνωσε το 1ο XChallenge με dance workouts, τη Δευτέρα 2/11 στην Παραλία Φαλήρου.

Δεκάδες συμμετέχοντες δοκίμασαν τα όριά τους και ξεπέρασαν τον εαυτό τους μέσα από ένα έντονο και γεμάτο ρυθμό Dance Challenge. Με την καθοδήγηση και τις μοναδικές χορογραφίες του Gio Pap & του Παναγιώτη Κατσαούνου, οι λάτρεις του χορού επιδόθηκαν σε ένα «δίωρο μαραθώνιο» χορού με αντίπαλο τον ίδιο τους τον εαυτό! Στο τέλος του event όλες οι συμμετοχές βραβεύτηκαν με προνομιακές τιμές στις αγορές τους σε προϊόντα Reebok!

Η ενέργεια των καταξιωμένων trainers, η δυναμική παρουσία του Σπύρου Μαργαρίτη ως host του XChallenge και το πάθος όλων των συμμετεχόντων συντέλεσαν, ώστε το 1ο XChallenge να στεφθεί με επιτυχία!

 

Αυτό ήταν μόνο η αρχή, καθώς το Challenge ήταν το 1ο μίας σειράς fitness προκλήσεων, με το όνομα XChallenge. Μέσα από 6 fitness challenges και 4 διαφορετικά fitness workouts – Dance, Bootcamp, CrossFit και Yoga – η Reebok σε προκαλεί να πας ένα βήμα παραπέρα, για να τολμήσεις κάτι διαφορετικό και παράλληλα να τιμήσεις το σώμα σου, να δυναμώσεις το πνεύμα σου και να βιώσεις τη μεταμόρφωση μέσα από το fitness!

Δέξου την πρόκληση και λάβε μέρος στο 2o XChallenge, όπου ο trainer Μιχάλης Καφετζής θα δοκιμάσει τα όριά σου σε ένα μοναδικό Bootcamp workout! Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπες εδώ: http://reebokxchallenge.gr/#3