PUBLI

Spetses Mini Marathon χωρίς Μακεδονικό Χαλβά δεν γίνεται

Ο Μακεδονικός Χαλβάς στήριξε για μια ακόμη χρονιά το επετειακό 5ο Spetses Mini Marathon 2015, χαρίζοντας ενέργεια και απόλαυση!

Περισσότεροι από 12.000 συμμετέχοντες και επισκέπτες όλων των ηλικιών βρέθηκαν και φέτος στις Σπέτσες για την επετειακή διοργάνωση του 5ου Spetses Mini Marathon 2015 που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 9, 10 και 11 Οκτωβρίου, με την υποστήριξη του Μακεδονικού Χαλβά.

Πλήθος επισκεπτών κατέκλεισε το νησί των Σπετσών, ανάμεσά τους ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές από 27 διαφορετικές χώρες, τιμώντας έτσι την επετειακή 5η χρονιά του αγώνα. Σπουδαία ονόματα του αθλητισμού όπως οι Αθανασία Τσουμελέκα, Σπύρος Γιαννιώτης, Περικλής Ιακωβάκης καθώς και οι παραολυμπιονίκες Αλέξανδρος Ταξιλδάρης και Μάκης Καλαράς παρευρέθηκαν, αγωνίστηκαν και απόλαυσαν το Γλυκό Που Κάνει Καλό, το Μακεδονικό Χαλβά, ο οποίος έδωσε το παρών και προσέφερε σε όλους ενέργεια και δύναμη.

 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε κολυμβητικούς αγώνες 3 και 5 χλμ., αγώνες δρόμου 5, 10 και 25 χλμ. καθώς επίσης και παιδικά αγωνίσματα όπως οι παιδικοί κολυμβητικοί αγώνες 150 και 300 μ. και ο παιδικός αγώνας δρόμου 500 μ. “My 1st Spetses Mini Marathon. Όλοι οι παρευρισκόμενοι, μικροί και μεγάλοι, επωφελήθηκαν από την ενέργεια που προσφέρει ο Μακεδονικός Χαλβάς, απολαμβάνοντας τις ατομικές συσκευασίες καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης.

 

Ο Μακεδονικός Χαλβάς παράγεται από ταχίνι, δηλαδή 100% αλεσμένο σουσάμι και διατηρεί ακέραιες όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του πολύτιμου αυτού σπόρου. Περιέχει σημαντικές ποσότητες πολυακόρεστων λιπαρών οξέων που θεωρούνται απαραίτητα για μια ισορροπημένη διατροφή καθώς επίσης φυτικές ίνες, ασβέστιο, σίδηρο, βιταμίνη Ε και φυλλικό οξύ.

Γι’ αυτό, λοιπόν, ο Μακεδονικός Χαλβάς αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για αθλητές όλων των ηλικιών αλλά και όσους επιθυμούν μια ισορροπημένη διατροφή.