Τα PLANET Fitness and More γιορτάζουν την αγάπη σου για τη γυμναστική με μια μεγάλη προσφορά

Μια ετήσια συνδρομή των 169€ στα δύο και δώρο οι εγγραφές!
SHARES

Το μόνο που χρειάζεται κάποιος να κάνει για να επωφεληθεί της προσφοράς είναι να πάει στο club της περιοχής του για να πραγματοποιήσει αγορά συνδρομής μαζί με ένα αγαπημένο του πρόσωπο, έναν φίλο, μία φίλη, τη μαμά ή την γιαγιά, τον σύντροφο του... αρκεί και οι δύο να μοιράζονται την ίδια αγάπη για την γυμναστική.

Έτσι, λοιπόν, αποκλειστικά μέχρι την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, όσοι επισκεφτούν τα PLANET Fitness and More για αγορά διπλής ετήσιας συνδρομής, θα το κάνουν στην μοναδική τιμή των 89€ ο καθένας και χωρίς κόστος εγγραφής.

Τα κύριο στοιχείο της πολιτικής των PLANET Fitness and More είναι να παρέχουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, στο πλαίσιο ενός γενικότερου οράματος να ενταχθεί η γυμναστική στην καθημερινότητα κάθε Έλληνα, σε μια εποχή όπου η ανάγκη να κάνουμε κάτι καλό για τον εαυτό μας είναι κάτι περισσότερο από επιτακτική.

 

Τάξεις yoga, pilates, orthosomia, tumbaο. Προγράμματα ολιστικά, χορευτικά, δυναμικά, αερόβια. Όποια  και αν είναι η διάθεσή σας ή οι προσωπικοί σας στόχοι, στα clubs PLANET Fitness and More θα βρείτε ένα καθημερινό, πλούσιο πρόγραμμα ομαδικών μαθημάτων για να ικανοποιήσετε την διάθεσή σας και να καλύψετε τις ανάγκες σας!

www.planetfitness.gr/valentine

Share
 

24Media Network

Τι συνέβη με τον Βασίλη

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που στα 21 του έχει ακόμη όλο τον κόσμο του μπάσκετ μπροστά του. Η διαδρομή, το ξεζούμισμα και ο Παναθηναϊκός.

"Έσε, έρχεται η σειρά σου"

Ο Αργεντινός αποκτήθηκε για να καλύψει το κενό του Αραούχο και το πλήρωμα του χρόνου να ξεκινήσει βασικός, είναι κοντά. Ισως και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

 
PROMO
Social Man