PUBLI

Τα συγχαρητήρια της IWC στον Lewis Hamilton

Και στην Mercedes AMG Petronas για το διπλό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η ομάδα MERCEDES AMG PETRONAS Formula One™ κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula One Constructors. Η IWC Schaffhausen είναι ο Official Engineering Partner της ομάδας από το 2013 και δίνει τα θερμά της συγχαρητήρια για την επίτευξη του καταπληκτικού αυτού ομαδικού στόχου. Επιπλέον, ο Ελβετικός Οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας επικροτεί τον οδηγό της MERCEDES AMG PETRONAS και πρεσβευτή της IWC, Lewis Hamilton, ο οποίος επαναλαμβάνοντας την επιτυχία της προηγούμενης σεζόν, αναδείχτηκε Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula One για τρίτη χρονιά, καθώς και το Nico Rosberg, του οποίου η εξαιρετική απόδοση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους τον έφερε στη δεύτερη θέση του βάθρου.

Όπως και τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Mercedes, τα μηχανικά ρολόγια αποτελούν μηχανολογικά αριστουργήματα γεμάτα από καινοτόμο τεχνολογία και υλικά υψηλής τεχνολογίας. Είναι αυτός ο παραλληλισμός μεταξύ των αγώνων αυτοκινήτων και της υψηλής ωρολογοποιίας που εδραιώνουν τη συνεργασία μεταξύ της IWC Schaffhausen και της MERCEDES AMG PETRONAS. «Η επιτυχία της Mercedes F1 W06 Hybrid πραγματοποιήθηκε χάρη στην εξαιρετική απόδοση της ομάδας, που είναι εφάμιλλη με αυτή της ομάδας που  κατασκευάζει τα μηχανικά μας ρολόγια. Και για τον λόγο αυτό θέλουμε να συγχαρούμε τους συνεργάτες μας και τον Πρεσβευτή της IWC Lewis Hamilton για το ιστορικό του αυτό κατόρθωμα», δήλωσε ο Gäumann, Head of In-House Movement Development της IWC Schaffhausen.

Στη φετινή σεζόν, όπως και το 2014, τα Silver Arrows αποτέλεσαν την ομάδα αξιολόγησης της Formula One. «Ήταν εξαιρετικά δύσκολο να διατηρήσουμε τα ίδια υψηλά στάνταρ απόδοσης για δεύτερη συνεχή χρονιά. Έπρεπε να εστιάζουμε σε πολύ μικρές λεπτομέρειες σε κάθε φάση της διαδικασίας, να οδηγήσουμε επιθετικά την εξέλιξη της τεχνολογίας μας και να προσπαθήσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας στο Brackley και στο Brixworth όσο το δυνατόν πιο άψογη γίνεται. Όπως η συνεργάτης μας IWC Schaffhausen γνωρίζει πολύ καλά, η επιτυχία στη Formula One είναι θέμα ενός χιλιοστού του δευτερολέπτου», ανέφερε ο Toto Wolff, Head of Mercedes-Benz Motorsport.

Και οι δύο συνεργάτες αναμένουν τη νέα, γεμάτη δράση σεζόν που θα ξεκινήσει στο Formula One Australian Grand Prix της Μελβούρνης στις 17 Μαρτίου του 2016.