PUBLI

Το τελευταίο Reebok Xchallenge έρχεται

Αυτήν την Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων–Νεώριο Μόρο ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται ένα bootcamp που θα δοκιμάσει την αντοχή και τη φυσική κατάσταση όλων.

Ο personal trainer, Μιχάλης Καφετζής, θα καθοδηγήσει τους συμμετέχοντες σε μια ομαδική προπόνηση που περιλαμβάνει τρέξιμο, cardio ασκήσεις, jumping jacks, squats, burpees, abs, sprint, frog steps, push ups και stretching – μια πρόκληση για όσους θέλουν να μάθουν μέχρι πού, πραγματικά, φτάνουν τα όριά τους, για όσους θέλουν να δυναμώσουν το σώμα και το μυαλό τους.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, μπορούν να κάνουν register στο www.reebokxchallenge.gr/#3, στα καταστήματα Cosmos Sport στα Χανιά ή με την άφιξή τους στο χώρο της διοργάνωσης. Με την εγγραφή τους, όλοι οι συμμετέχοντες εξασφαλίζουν 20% έκπτωση για αγορές προϊόντων Reebok από τα καταστήματα και το e-shop του Cosmos Sport, ενώ ένας τυχερός θα κερδίσει εξοπλισμό Reebok, αξίας 150 ευρώ, έπειτα από κλήρωση την ημέρα του bootcamp.

Οι fitness προκλήσεις της Reebok ολοκληρώνονται με τον πιο συναρπαστικό τρόπο.

Εσύ θα δεχθείς την πρόκληση;

Xchallenge

Bootcamp

Πότε

7 Δεκεμβρίου 2015

Πού

Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων-Νεώριο Μόρο (Τέρμα Ακτής Ενώσεως, Ενετικό Λιμάνι Χανίων)

Ώρα προσέλευσης

18:00

Ώρα έναρξης

19:00

Δήλωση συμμετοχής

Reebokxchallenge.gr/#3

Καταστήματα Cosmos Sport (Χανιά)

Σκαλίδη 37

Σκρυδλώφ 2 & Χρυσάνθου Επισκόπου

Στο χώρο του bootcamp, την ημέρα της διοργάνωσης

Take the Challenge

#BeMoreHuman

Facebook | Instagram