PUBLI

Τον Φεβρουάριο, κλείσε ραντεβού με τις πιο ρομαντικές γεύσεις στα Starbucks

Νέα ροφήματα με βάση τον espresso: Burnt Caramel Latte, Pistachio & Rose Mocha μια πανδαισία γεύσεων για όλες τις αισθήσεις και αγαπημένη Triple Hot Chocolate μόνο για την εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου.

Απογείωσε τη ρομαντική σου διάθεση στα Starbucks με τα δύο νέα ροφήματα που θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα των Starbucks ολόκληρο τον Φεβρουάριο 2016: Burnt Caramel Latte για τους λάτρεις της καραμέλας και Pistachio & Rose Mocha για μια μοναδική γαστριμαργική εμπειρία. Ο Φεβρουάριος, γίνεται ακόμη πιο φλογερός το διάστημα 8-14/2/2016 με την Triple Hot Chocolate, ενώ κορυφώνεται το τριήμερο του Αγίου Βαλεντίνου (12-14/2/2016) με την προσφορά Triple Hot Chocolate 1+1. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, μπορείς να επιλέξεις συμβολικά ρομαντικά δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Απόλαυσε αυτόν τον Φεβρουάριο μόνο στα Starbucks

ΝΕΟ Burnt Caramel Latte: Μοναδικός συνδυασμός espresso με γάλα στον ατμό και σιρόπι καμένης καραμέλας. Το απόγειο της απόλαυσης βρίσκεται στην κορυφή του ροφήματος με σαντιγί και ένα γευστικό γαρνίρισμα από σιρόπι καμένης καραμέλας.

ΝΕΟ Pistachio & Rose Mocha: Η εναλλακτική νότα του χειμώνα, με σος mocha και απολαυστικό σιρόπι φιστικιού και τριαντάφυλλου συνδυασμένα αρμονικά με espresso και γάλα στον ατμό. Η επικάλυψη με σαντιγί φιστικιού και τριαντάφυλλου και κομματάκια macaroon φιστικιού υπόσχεται μια παιχνιδιάρικη  «έκρηξη» σε όλες τις αισθήσεις. 

Hot Mulled Fruit: Ένα υπέροχο ζεστό ρόφημα, με κύριο πρωταγωνιστή το σταφύλι σε συνδυασμό με κανέλα και πικάντικες νότες μπαχαρικών και πορτοκάλι. Ιδανικό για όσους αναζητούν κάτι το διαφορετικό από ένα ρόφημα με καφέ που θα ζεστάνει τα απογεύματά τους.

 

Και μην ξεχάσεις να γιορτάσεις την Εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου (8-14/2/2016) :

Σπονδή στη σοκολάτα με την επιστροφή της ερωτεύσιμης Triple Hot Chocolate που συνδυάζει τη μαύρη και λευκή σοκολάτα με πλούσια σαντιγί και σος mocha  για μια εβδομάδα και μόνο.

Μοιραστείς την αγάπη με Triple Hot Chocolate 1+1 μόνο τις ημέρες 12 έως 14 Φεβρουαρίου 2016: όποιος παραγγείλει μία Triple Hot Chocolate θα πάρει άλλο ένα ρόφημα της επιλογής του δωρεάν για να κεράσει το ταίρι του. 

Παράλληλα, για τους εραστές του καφέ και τους λάτρεις των αξεσουάρ καφέ, αποκλειστικά για αυτήν την περίοδο θα διατίθενται στυλάτες κούπες και θερμός με υπέροχα σχέδια και «τρυφερά μηνύματα» στο πνεύμα των ημερών, τα οποία υπόσχονται να χαρίσουν χαμόγελα σε όλους τους ερωτευμένους και όχι μόνο.