PUBLI

1000 χρόνια of less ordinary, και ‘’μια ζωή λιγότερο συνηθισμένη’’, από τη βότκα Finlandia

Τι κοινό μπορεί να έχουν ο David, 27 χρονών, χορευτής από την Πολωνία, με την Iris, ετών 93 και …’’μεγαλύτερη έφηβη’’ στον κόσμο;

Ιστορίες ανθρώπων που αφήνουν το ξεχωριστό τους αποτύπωμά σε κάθε σταθμό της ζωής τους. Μιας ζωής γεμάτης με μοναδικές εμπειρίες και αυθεντικές στιγμές. Μιας ζωής παθιασμένης και τελικά, λιγότερο συνηθισμένης.

Αντλώντας έμπνευση από less ordinary ανθρώπους, η Βότκα Finlandia συλλέγει 1000  χρόνια σοφίας από τις μοναδικές εμπειρίες ζωής των 15 πρωταγωνιστών της πρωτοποριακής της καμπάνιας που παρουσιάζει less ordinary προσωπικότητες. Άνθρωποι που μοιράζονται τις δικές τους αυθεντικές ιστορίες, κεντρίζουν το ενδιαφέρον μας και αξίζουν το θαυμασμό και την προσοχή μας. Όπως για παράδειγμα το διαχρονικό style icon Iris Apfel που αν και 93 ετών, αρνείται πεισματικά να μεγαλώσει, αποδεικνύοντας ότι η ηλικία δεν αποτελεί δικαιολογία.

To a less ordinary… vodka!

Στη less ordinary διαδρομή της η Finlandia, Νo 1 βότκα σε εισαγωγές στην Πολωνία και τη Ρωσία (χώρες που η επιλογή της βότκας είναι σημαντική υπόθεση), χαρακτηρίζεται για τη μοναδική της ποιότητα που διαμορφώνεται αξιοποιώντας εξαιρετικές πρώτες ύλες, βαθιά ριζωμένες στη φινλανδική γη.

Στην περιοχή Ilmajoki County, στο αποστακτήριο Rajamäki, ένα από τα πιο εκλεπτυσμένα αποστακτήρια στον κόσμο, ο φινλανδικός ήλιος, η καθαρή ατμόσφαιρα & το κρυστάλλινο νερό, γίνονται ένα με την αγνή φινλανδική γη, δημιουργώντας το υπέροχο κριθάρι 6 σειρών, βασικό συστατικό της Finlandia. Η less ordinary απόσταξή της γίνεται χωρίς επιπρόσθετη επεξεργασία, με νερό που προέρχεται από παγετώνες 10.000 χρόνων!

Πρόκειται για την πιο οικολογική, υψηλών προδιαγραφών, μέθοδο που διασφαλίζει την απαράμιλλη γευστική της ποιότητα.

Με απόλυτο σεβασμό στη φύση και στη μακραίωνη παράδοση, η Finlandia αποτελεί την πιο χαρακτηριστική  έκφραση του φινλανδικού πνεύματος. Μια less ordinary βότκα για μια ζωή λιγότερο συνηθισμένη!

#LessOrdinaryWisdom

Για να δείτε τους less ordinary πρωταγωνιστές της καμπάνιας, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.finlandia.com.