Παραδοσιακή Μηχανή Παρασκευής Ποπ Κορν

Τώρα μπορείς να απολαύσεις πεντανόστιμα ποπ κορν σε 3 λεπτά.

Το προϊόν διαθέτει κομψό σχεδιασμό, αποσπώμενο καπάκι για εύκολο γέμισμα, διακόπτης on / off για εύκολη λειτουργία. Δεν απαιτείται η χρήση βουτύρου, το οποίο σημαίνει υγιεινό και πιο ελαφρύ ποπ-κορν!

Διαβάστε Περισσότερα
34,90€ από 60€

Τσάντα για λάπτοπ

Πάρε μαζί σου το λάπτοπ σαν κύριος.

Το Targus Lomax topload είναι σχεδιασμένο για να μεταφέρει με ασφάλεια Ultrabook και φορητούς υπολογιστές. Με άνετη θήκη από νεοπρένιο και λουρί για να περιορίζεται η κίνηση ενώ προχωράς στο δρόμο, αυτή η τσάντα προσδίδει κύρος τόσο στο περιεχόμενό της, όσο και σε αυτόν που την κουβαλά.

Διαβάστε Περισσότερα

Ριχτάρι Carven Paris

Δεν πρέπει να είναι καθαρός ο καναπές;

Πολλά πράγματα γίνονται πάνω στον καναπέ. Ανεβαίνει ο σκύλος. Βλέπεις τσουλού. Κοιμάσαι, ξυπνάς, ξανακοιμάσαι. Τρως. Σκέφτεσαι. Ακούς. Βλέπεις. (Όχι δεν θα το πω). Πετάς (χοροπηδάς) από χαρά. Βυθίζεσαι στη θλίψη. Θέλω να πω, δεν πρέπει κάθε στιγμή να είναι καθαρός.

Διαβάστε Περισσότερα

Αεροστεγές φαγητοδοχείο

Τέλος τα ατυχήματα

Για το φαγητό στη δουλειά, στην εκδρομή, στην  παραλία. Μπορείς να αποφύγεις τα ατυχήματα με το 3-1 φαγητοδοχείου και να διατηρήσει τη φρεσκάδα του φαγητού σου.

Διαβάστε Περισσότερα

Δερμάτινο πορτοφόλι

Ένας άντρας φαίνεται απ' το πορτοφόλι του.

Όχι απαραίτητα από το εσωτερικό του, ήτοι τα χρήματα που κουβαλάει, αλλά από το σχέδιο. Αυτό το μαύρο, δερμάτινο Charles Jourdan έρχεται με συμπαθέστατη έκπτωση για να μείνει πάνω σου για χρόνια. Και τις πιστωτικές σου εδώ θα τις βάζεις.

Διαβάστε Περισσότερα

Αφίσα Locke

O σωστός ήρωας του Lost για τον τοίχο σου.

Δεν είναι ότι οι επικοί χαρακτήρες λείπουν από το καστ της σειράς, αλλά αν έπρεπε να διαλέξεις έναν για να κοσμεί τον τοίχο σου για πάντα(;), αυτός θα ήταν ο John Locke.

Διαβάστε Περισσότερα

Κούπα Dharma

Πιες τον καφέ σου like a (Lost) boss.

1 2 3 4 5 6 7
PROMO
Social Man