Ένας χρονογράφος με παράδοση στο χέρι σου

Γνώρισε το νέο Portuguese Chronograph Classic από την ελβετική εταιρεία κατασκευής πολυτελών ρολογιών, IWC Schaffhausen.

Ένα πολύ μοντέρνο ρολόι στο χέρι ενός άνδρα φανερώνει κάποιον που θέλει απλά να εντυπωσιάσει. Ένα μοντέρνο ρολόι με χαραγμένη πάνω του την παράδοση και την κληρονομιά των θρυλικών προτύπων των Portuguese της δεκαετίας του 1930, φανερώνει κάποιον που θέλει στο χέρι του ένα σημείο υπεροχής. Το νέο Portuguese Chronograph Classic είναι ο δεύτερος χρονογράφος, μέλος της δυναστείας των Portuguese από την IWC Schaffhausen. Είναι εξοπλισμένο με τον μηχανισμό 89361, που αναπτύχθηκε ειδικά για να καταγράψει χρονικά διαστήματα έως και 12 ωρών σε ένα καντράν, με ευανάγνωστο αποτέλεσμα. Το γυαλί από ζαφείρι στο πίσω μέρος αποκαλύπτει τον μηχανισμό 89361 και τον ρότορα, διακοσμημένο με Geneva Stripes. Είτε σε κόκκινο χρυσό 18 καρατίων είτε σε ανοξείδωτο ατσάλι, με καντράν είτε επαργυρωμένο είτε στο χρώμα του σχιστόλιθου, παραδέξου ότι θα είναι ωραίο στο χέρι σου.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Panerai αντεπιτίθεται

Κεραμική βάση για ένα πολύ κομψό ρολόι.

Όταν θες να αγοράσεις ένα ρολόι βρίσκεσαι μπροστά σε μια θάλασσα επιλογών, οικονομικών αλλά και πολύ δαπανηρών. Και είναι μικρές εκείνες οι λεπτομέρειες που θα καθορίσουν την τελική σου επιλογή. Όπως μια πολύ ωραία σχεδιασμένη κεραμική βάση ρολογιού, σε μαύρο μολυβένιο χρώμα για να ταιριάζει ιδανικά με το δερμάτινο λουράκι. Η Panerai έκανε καιρό να εμφανίσει κάτι ιδιαίτερο αλλά τώρα το έκανε με μεγάλη επιτυχία.

Διαβάστε Περισσότερα
PROMO
Social Man