Το USB stick Hama Laeta Twin 32GB σας παρέχει υψηλά επίπεδα ασφάλειας και ευκολία χρήσης για να έχετε πάντα μαζί σας τα δεδομένα που χρειάζεστε σε κάθε σας μετακίνηση. Είναι ένα σχετικά μικρό και συμπαγές usb stick με καπάκι για επιπλέον προστασία της κεφαλής, ενώ είναι ιδανικό για να μεταφέρετε όλα τα αγαπημένα σας αρχεία μουσικής, φωτογραφιών, ταινιών και άλλα.

Διαθέτει 2 ξεχωριστές κεφαλές σύνδεσης, ένα Micro-USB connector έτσι ώστε να μπορείτε να το συνδέσετε απευθείας στην "έξυπνη" φορητή σας συσκευή (Android Smartphone/Tablet) και να μεταφέρετε από και προς αυτό όλα τα αρχεία που θέλετε, όσο μεγάλα και αν είναι σε μέγεθος, και ένα USB connector για να κάνετε backup ή να οργανώσετε τα αρχεία σας στον υπολογιστή/Mac. Το φλασάκι είναι συμβατό με Windows XP/7/8 και MaxOS 9.x ή νεότερο.

Οι 2 ξεχωριστές συνδέσεις usb/micro-usb σας λύνουν πραγματικά τα χέρια, διότι μπορείτε να μεταφέρετε αρχεία ανάμεσα στον υπολογιστή και στο smartphone/tablet χωρίς να χρειάζεται να τα συνδέσετε μεταξύ τους. Επιπλέον έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 διαφορετικές χωρητικότητες ώστε να καλύψετε τις ανάγκες σας, όσο καλύτερα γίνεται.

27,90€
27,90€