ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Γίνε ο κριτής των νέων πιάτων των TGI Fridays™

Τα TGI Fridays™ δίνουν τη δυνατότητα σε 40 τυχερούς να γίνουν οι κριτές των νέων πιάτων των αγαπημένων εστιατορίων. Δήλωσε συμμετοχή και κέρδισε.

Πώς θα σου φαινόταν να μπορείς να διαμορφώσεις εσύ το μενού του αγαπημένου σου εστιατορίου; Να δοκιμάσεις τα πιάτα, να έχεις γνώμη και η γνώμη σου να μετράει. Όνειρο, ε; Τα TGI Fridays™ μπορούν να κάνουν αυτό το όνειρό σου πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, τα αγαπημένα εστιατόρια δίνουν τη δυνατότητα σε συνολικά 40 τυχερούς, 10 νικητές, κάθε ένας από τους οποίους θα μπορεί να πάρει μαζί του τρεις φίλους του, να γίνουν κριτές των νέων πιάτων με γεύση Καραϊβικής τα οποία θα μπουν στον επόμενο κατάλογο!

Την Τρίτη 14 Μαΐου, το κατάστημα TGI Fridays™ Κηφισιάς (Κολοκοτρώνη 35) θα “ταξιδέψει” γευστικά τους νικητές που θα προκύψουν έπειτα από κλήρωση στην Καραϊβική, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να απολαύσουν δωρεάν το νέο θεματικό μενού και στη συνέχεια να το αξιολογήσουν.

Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά. Αρκεί να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής και μπορεί να είσαι ένας από τους μεγάλους τυχερούς.

Η ανακοίνωση των 10 νικητών θα γίνει την Δευτέρα 13 Μαΐου.

powered by Typeform