WOMEN

H Άξια Ανδρεαδάκη είναι ‘καλλονή’ από την κούνια

Η φετινή βασίλισσα του Ξανθιώτικου καρναβαλιού (ναι, κι όμως) 'έλαμψε' γρήγορα και 'κάηκε' γρήγορα. Ωστόσο, παρόλα αυτά, στο Hall of Femme μας δικαιούται μια θέση.

Την γνωρίσαμε στα καλλιστεία του 2003, όταν και κέρδισε τον τίτλο της Β’ Μις Ελλάς. Είδαμε κάθε εκατοστό του κορμιού της στις δεκάδες φωτογραφήσεις της που ακολούθησαν. Και μετά έσκασε το 2008 το σκάνδαλο με τα ναρκωτικά (για το οποίο αθωώθηκε) που της ‘τραυμάτισε’ σοβαρά την καριέρα. Κρίμα γιατί μιλάμε για μια γυναίκα που η φύση της τα είχε χαρίσει όλα -τα σωματικά προσόντα- απλόχερα και εμπνευσμένα.

Τα γατίσια μάτια της. Τα ψηλά πόδια της. Και η φωνή της. Μια φωνή ταυτόχρονα σέξι (βλέπε βραχνή) και λολιτοειδής. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θυμάμαι από εκείνη. Αυτό είναι το πρώτο πράγμα που θυμάται οποιοδήποτε συντάκτης αντρικών περιοδικών είχε την ευκαιρία να την συναντήσει την τριετία 2004-2007.

Τότε δηλαδή που η Ταξιαρχούλα, το μοναχοπαίδι από την επαρχία που ήρθε με την μάνα της στην Αθήνα στα 10 της και -παρότι ήθελε να γίνει νηπιαγωγός φιλόλογος ή δημοσιογράφος (φοίτησε δύο χρόνια στη σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1)- μπήκε στην ζωή μας μέσα από τα καλλιστεία.

 

Η 178 εκατοστών Άξια γρήγορα έγινε γνωστή και περιζήτητη. Κυρίως γιατί το σώμα και το πρόσωπό της μπορούσαν να αντεπεξέλθουν άνετα στις διττές υποχρεώσεις του να είσαι κανονικό μοντέλο και ταυτόχρονα sex symbol. Όπως, για να σου δώσω να καταλάβεις, έγινε και με την Σύλβια Παπαδάκη.

Κάτι που είναι πιο σπάνιο από ότι πιστεύεις αφού αυτά τα δυο επαγγέλματα, κορίτσι εξωφύλλου και καθαρόαιμο μοντέλο, συναντιούνται πολύ πιο δύσκολα από ότι θα πίστευε κανείς.

 

Επιπλέον η Άξια, που όντως θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό αν ήταν πιο εργατική και πιο τολμηρή, είχε ένα ακόμη ατού. Το ότι εμφανώς δεν είχε κανένα πρόβλημα να φωτογραφηθεί σέξι ή και γυμνή.

 

 

Με αγαπημένη μου λήψη όλων των εποχών αυτή από το εξώφυλλο του Max όπου κάτι περίεργο παίζει με τα εσώρουχά της.

Επίσης δεν είχε πρόβλημα να παίξει το παιχνίδι και επικοινωνιακά, κάνοντας πιασάρικες δηλώσεις στις συνεντεύξεις της τύπου

 

 

 

Και, πάνω ακριβώς την εποχή που όλα της πήγαιναν καλά και χάρμα, έσκασε η υπόθεση με τα ναρκωτικά. Συγκεκριμένα η σύλληψή της από την Δίωξη Ναρκωτικών μέσα σε ένα αυτοκίνητο, όπου βρήκαν παράνομες ουσίες στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου. Μια υπόθεση από την οποία τελικά αθωώθηκε.

 

Μετά από αυτό, όπως είναι κατανοητό, κλείστηκε στον εαυτό της. Είδε ποιοι γύρω της είναι πραγματικοί φίλοι και ποιοι όχι. Και αποφάσισε να κόψει μαχαίρι τις σέξι φωτογραφήσεις. Για τις οποίες δεν μετάνιωσε. Ούτε εκείνη, ούτε φυσικά εμείς.

 

Από τότε συναντιόμαστε (εμείς οι άντρες συνολικά εννοώ) μαζί της αραιά και που. Κυρίως σε φωτογραφίες από τις εξόδους της. Συνήθως με εκείνη να έχει πάνω της αρκετά παραπανίσια κιλά από την εποχή που την πρωτο-καψουρευτήκαμε. Κιλά που δεν της πάνε καθόλου.

Μέχρι που πριν λίγο καιρό την είδαμε πάνω σε ένα άρμα, ως βασίλισσα του Ξανθιώτικου καρναβαλιού. Όπως τις Σάσα Μπάστα, Λάουρα Νάργες, Κατερίνα Στικούδη και Ευαγγέλια Αραβανή πριν από αυτή.

 

Το θέαμα δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν ‘φαντασμαγορικό’. Ωστόσο δεν πειράζει που το ‘χάσαμε το κορμί πατριώτη’. Τουλάχιστον το απολαύσαμε επαρκώς. Έστω και για μόλις 4 χρόνια.