WOMEN

Η Bar Refaeli είναι πολύ έξυπνη για supermodel

Στα 30 της η Ισραηλινή πάλαι ποτέ σύντροφος του DiCaprio έχει μια ολόκληρη χώρα στα πόδια της. Και, εννοείται, μια θέση στο Hall of Femme και την καρδιά μας.

Αν εξαιρέσεις τα τρία χρόνια (από τα 12 έως τα 15 της) που δεν μπορούσε να κάνει modeling επειδή φορούσε σιδεράκια και το γεγονός ότι, πριν παντρευτεί φέτος, παραπονιόταν συνέχεια ότι δεν την πλησιάζει ψυχή, η Bar έχει ζήσει ζωή χαρισάμενη.

 

 

Ευλογημένη (εκείνη και τα τρία αδέλφια της) με την ‘Καλιφορνέζικη’ ομορφιά της μητέρας της (πρώην μοντέλο και νυν μανατζέρ της), πέρασε τα παιδικά της χρόνια στο ιπποτροφείο του πατέρα της στην εξοχή, παίζοντας με πόνι, σκαρφαλώνοντας σε δέντρα και ποζάροντας, από οχτώ μηνών, για σαλιάρες και λοιπά μωρουδιακά.

 

 

Ένα χρόνο αργότερα η Bar μετακόμισε στο Μιλάνο, έκανε την πρώτη της επίδειξη μόδας (‘Αν και είμαι κοντή -βλέπε 1,74- για μοντέλο πασαρέλας. Είμαι φτιαγμένη για μαγιό, καταλόγους και πιο σέξι πράγματα’) και καπάκι άρχισε να ταξιδεύει και να φωτογραφίζεται non stop.

Agent Provocateur SS16 @themissap

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Bar Refaeli (@barrefaeli) στις

 

Κάπου εκεί, στα 20 της, σε ένα party των U2, γνωρίζει τον DiCaprio που έμεινε μαζί της για πέντε ολόκληρα χρόνια. Ρεκόρ για εκείνον. Ρεκόρ και για εκείνη. Η οποία, προς τιμήν της, ποτέ δεν είπε, αφού χώρισαν ή κατά τη διάρκεια, λέξη σε κανένα δημοσιογράφο για τη σχέση της.

 

Αν και προφανώς το γεγονός ότι ήταν η σύντροφος του έπαιξε κάποιο ρόλο στην απόφαση των υπευθύνων του Sports Illustrated Swimsuit Edition, μετά από τρεις χρονιές ανελλιπούς παρουσίας της στις σελίδες του, να την βάλουν εξώφυλλο.

 

 

Προφανώς και η Refaeli είναι πανέμορφη. Αυτό το πρόσωπο, με την ελαφρώς στραβή μύτη και την μια ‘χούφτα’ από φακίδες, έτσι για να σπάει η τελειότητα.

 

Αυτό το Perfect 10 χαμόγελο (είδες που έκαναν δουλειά τα σιδεράκια), αυτό το σμιλεμένο με ατέλειωτες ώρες pilates σώμα (ειδική μνεία στους γλουτούς και το φυσικό στήθος) που σε κάνει να ντρέπεσαι για κάθε κομμάτι σοκολάτας έχεις φάει στη ζωή σου.

 

Ωστόσο, τα σωματικά της προσόντα, από μόνα της, δεν ήταν αρκετά για να την ανεβάσουν ψηλά στη λίγκα των σουπερμόντελ (αν και δεν είναι, από άποψη αμοιβών, στην πρώτη δεκάδα. Ούτε το instagram της, παρότι είναι φιλότιμα σέξι, έχει τους followers που της αρμόζουν).

 

Εκείνο που την κάνει να ξεχωρίζει, εκείνο που την κάνει να αξίζει, σε τόσο μικρή ηλικία, μια θέση στο Hall of Femme μας είναι το μυαλό της. Το γεγονός ότι είναι ταυτόχρονα εντελώς γυναίκα του κεφιού (μέχρι που παντρεύτηκε, δεν υπήρχε καλό party στο οποίο να μην είναι πρώτο τραπέζι πίστα).

 

Καθώς επίσης μια ‘πανούργα’ επιχειρηματίας που έχει φτιάξει ένα κομπόδεμα 20 εκ. δολαρίων σχεδιάζοντας τη δική της σειρά αντρικών και γυναικείων εσωρούχων. Την οποία και προμοτάρει τόσο ‘εξαίσια’ με βίντεο όπως το παρακάτω, που ανάγκασε μέχρι και τον Conan O’Brien να την βγάλει να μιλήσει για αυτό.

 

Παρόλο που δεν έχει κάνει ποτέ γυμνή φωτογράφηση (είπαμε, οι 4 φωτό της -κομπλέ με ‘παιχνίδια’- που κυκλοφόρησαν στα πλαίσια του fappening, επιμένει πως είναι ψεύτικες) έχει καταφέρει να ενσαρκώσει πολύ πιο αποτελεσματικά -σε σχέση με πολλές άλλες συναδέλφους της- το αρχέτυπο της ζωντανής φαντασίωσης που κάθε άντρας βλέπει σε εκείνη.

 

Είτε γλωσσοφιλώντας έναν ‘θα μπορούσα να είμαι εγώ στη θέση του’ νέρντουλα στα πλαίσια της θρυλικής Superbowl διαφήμισης της.

 

Είτε δείχνοντας μας (σε μια άλλη διαφήμιση) πως θα ήταν η ζωή μας αν κυκλοφορούσε σε τρίδυμη εκδοχή.

 

Είτε δείχνοντας στα αγόρια του Jersey Shore πως τρώγεται ένα πολύ μακρύ sandiwch, μπροστά στον φακό του Terry Richardson.

Models DO eat. @terryrichardsonstudio

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Bar Refaeli (@barrefaeli) στις

 

H Βar, με κάποιο μαγικό τρόπο, καταφέρνει να είναι και ασφυκτικά σέξι και αυθεντικά αστεία.

Stuck up ..

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Bar Refaeli (@barrefaeli) στις

 

Τσαλακώνει ‘τόσο όσο’ την εικόνα της και σε κάνει να αισθάνεσαι ότι πίσω από το υπέροχο ‘κέλυφος’ κρύβεται ένας πραγματικός άνθρωπος που του αρέσει να τρώει, να πίνει και να κάνει σεξ.

 

Πλέον, μετά τον γάμο της με τον κύριο που βλέπεις εδώ, έχει επιστρέψει σχεδόν μόνιμα στο Ισραήλ, του Χ-Factor του οποίου είναι η κεντρική παρουσιάστρια.

 

Λογικά θα κάνει άμεσα παιδιά. Και θα μετακομίσει, όπως η μητέρα της πριν από αυτή, στην εξοχή. Το μόνο που μένει να ειπωθεί, μέχρι να σκάσει, σε 16 χρόνια από τώρα μύτη η κόρη της στον χώρο, είναι ότι θα μας λείψει. Και σε εμάς και του party (του κάθε party), του οποίου ήταν πάντοτε η ψυχή.

 

I'm very much into the jumping shots lately .. As you can see!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Bar Refaeli (@barrefaeli) στις