WOMEN

Η Μαρία Σολωμού μάς έμαθε να αγαπάμε τα wild chicks

Από τις πλέον "ζόρικες" της ελληνικής τηλεόρασης. Και κάπως έτσι θέλουμε να σκεφτόμαστε ότι είναι και στην προσωπική της ζωή.

Διαμαρτυρηθήκαμε που μας την έφαγε η κουλτούρα. Συγχιστήκαμε που έχει από το 2000 να γδυθεί σοβαρά. Επαινέσαμε το υπέροχο φυσικό της στήθος. Την συγχωρέσαμε μάλιστα εξαιτίας του στήθους της. Κι εσύ την ανέδειξες στην 38η θέση του διαγωνισμού για την ανάδειξη της πιο ωραίας Ελληνίδας του 2011.

Ναι, έχουμε ασχοληθεί πολύ με την Μαρία Σολωμού σε αυτό το site. Προφανέστατα γιατί την γουστάρουμε. Προφανέστατα γιατί την θεωρούμε ως μία από τις πιο sexy Ελληνίδες. Αλλά και για κάτι ακόμα. Γιατί αυτό το άγριο βλέμμα που σε διαπερνά φανερώνει μια πολύ δυναμική γυναίκα. Και σήμερα, γι’ αυτό τον λόγο κερδίζει μια θέση στο Hall of Femme.

Μαρία Σολωμού 

Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι κάνει στην προσωπική της ζωή. Και το να προσπαθήσεις να καταλάβεις το ταμπεραμέντο της από το γεγονός ότι τα είχε παλαιότερα με τον “απαλό” Μάριο Αθανασίου ή μέχρι τώρα (;) με τον hypercool Πάνο Μουζουράκη δεν είναι ασφαλές.

Αλλά ναι, είμαι σίγουρος ρε παιδί μου ότι αυτό το wild girl που μάθαμε στην σειρά Singles, αυτή η ψυχωτική περσόνα που είδαμε στις υπόλοιπες σειρές, αυτή η αφρικάνικη αφάνα που λανσάρει αιωνίως, ταιριάζουν απόλυτα σε μια wild διάθεση και στην υπόλοιπή της ζωή.

 

Για να συνοδεύει άλλωστε άριστα ένα σώμα που ανήκει εξ’ ολοκλήρου σε Ελληνίδα αλλά ταιριάζει περισσότερο σε αγρίμι.

 

Ένα σώμα που θαυμάσαμε σε μία σεκάνς αλά Bellucci το σωτήριο έτος 2000 και την ταινία Πίσω Πόρτα.

 

Αυτή η μαγική εικόνα του γυμνού στήθους της Μαρίας Σολωμού τής χάρισε μια αιώνια θέση στην καρδιά των ανδρών. Κι εμείς εδώ στο ONEMAN, αυτές τις γυναίκες που μας χαρίζουν απροκάλυπτα μια εικόνα του στήθους τους, τις τιμάμε…