WOMEN

H Sofia Vergara μισεί το στήθος της. Εμείς όχι.

Στα 40 της, ανακυρήχτηκε πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στην TV με έσοδα 27εκ. δολάρια για το 2011. Όχι άσχημα για την κόρη του Κολομβιανού γελαδάρη που υποδεχόμαστε στο Hall of Femme μας.

‘’Το σιχαίνομαι. Πριν τα αδέλφια μου με κορόιδευαν επειδή ήμουν αδύνατη σαν οδοντογλυφίδα. Μετά ήμουν πάλι αδύνατη, αλλά με τεράστιο στήθος. Σκεφτείτε ότι είμαι έτσι όπως με βλέπετε από τα 13 μου. Με θυμάμαι να πέφτω κάθε βράδυ με δάκρυα στο κρεβάτι και να λέω στην μάνα μου πως μόλις γίνω 18 ετών θα το κόψω’’.

 

Αυτό είναι το μόνιμο ‘’δράμα’’ της φυσικής ξανθιάς (και όμως, ναι) Σοφίας. Η οποία ξέρει καλά ότι οφείλει την καλή της τύχη εξίσου στο στήθος της και στο στερεότυπο της εκρηκτικής Λατίνας που είναι καταδικασμένη να παίζει. Και να είναι.

Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι από την αρχή. Η Σοφία δεν είναι ηθοποιός, αλλά ένα σέξι καρτούν. Κάτι που το γνωρίζει πολύ καλά και η ίδια, έχοντας δηλώσει πως ‘’Δεν είμαι όπως η Penelope Cruz. Εκείνη έχει πάει σε σχολή υποκριτικής και είναι σοβαρή ηθοποιός. Εγώ προτιμώ να παίζω σε κωμωδίες. Γιατί όσο καλύτερα με ξέρεις, τόσο πιο πολύ γελάς μαζί μου’’.

Βλέπεις η διαφορά είναι ότι η αξιότιμη κυρία Bardem μπορεί να υποδυθεί εξίσου πειστικά την θερμόαιμη Λατίνα, όπως ακριβώς έκανε στο Viva Christina Barcelona, στο ρόλο που της χάρισε το Όσκαρ. Το ίδιο και η Salma Hayek. Ενώ η Sofia μπορεί να υποδυθεί αποκλειστικά και μόνο αυτό.

 

Απόδειξη ότι πριν το Modern Family (για το οποίο βρέθηκε υποψήφια τρεις φορές για Emmy και δυο για Golden Globes) δεν έχει κάνει τίποτα που να μπορείς να θυμηθείς χωρίς να τσεκάρεις την Wikipedia. Και ότι, κατά πάσα πιθανότητα, δεν πρόκειται να κάνει τίποτα αξιόλογο και όταν τελειώσει η σειρά. 

Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι. Το Modern Family ήρθε για την Vergara ακριβώς την ώρα που έπρεπε. Και ο ρόλος είναι γραμμένος πάνω της, αφού και εκείνη μεγάλωσε μόνη τον δικό της γιο, τον οποίο επίσης έκανε όταν ήταν 18 ετών. 

 

Η ουσία είναι ότι σε μια Αμερική που πλημυρίζει από Ισπανικής καταγωγής κατοίκους, με όλο και μεγαλύτερο διαθέσιμο εισόδημα για ξόδεμα, η Vergara διαθέτει τον τέλειο συνδυασμό σεξουαλικότητας, μητρότητας και αμεσότητας για να γίνει το κεντρικό πρόσωπο μιας βιομηχανίας μεγέθους ενός τρις δολάριων.

 

Κάτι που δεν το λέω εγώ, αλλά το Forbes που την έκανε εξώφυλλο με αυτόν ακριβώς τον τίτλο.

Όσον αφορά το αντρικό κοινό, αυτό μπορεί άνετα να λιγουρεύεται μια τόσο πληθωρική γυναίκα στο κρεβάτι του.

 

Καθώς επίσης να ζηλεύει κρυφά τον Ed O’ Neil για την τύχη του να ξεκινήσει έχοντας γκόμενα την 20άρα Christina Applegate την εποχή του Married with Children. Και καταλήγοντας, στα 60 φεύγα του, να περνάει 12 ώρες την ημέρα δίπλα στην Vergara. Έστω και αν είναι μόνο στα γυρίσματα.

Η οποία Sofia, όπως έχουν να το λένε όσοι την γνωρίζουν, στην πραγματικότητα είναι ακόμη πιο κλόουν, φιλική, διαχυτική και σέξι από ότι στην μικρή οθόνη.

Και αν αμφιβάλεις, τσέκαρε τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από ένα απόγευμα που πέρασε στο σπίτι της μαζί με ένα αρτίστα φίλο της. Ο οποίος βρήκε την ευκαιρία να ζωγραφίσει συνθήματα πάνω στο γυμνό κορμί της, ενώ οι δυο τους γινόντουσαν τύφλα στο μεθύσι. 

 

Ακούγεται διασκεδαστικό, δεν συμφωνείς;

Το πιο εντυπωσιακό είναι ότι η Vergara έφτασε εδώ, στο να βγάζει για πλάκα σχεδόν 20 εκ. δολάρια το χρόνο, ξεπερνώντας κατά πολύ την μοίρα που της αναλογούσε βάση την καταγωγή της.

Ξεκινώντας από τον γάμο και το παιδί που έκανε στα 18 και το διαζύγιο που πήρε στα 20. Αντί να πτοιηθεί, κάθισε και σπούδασε οδοντιατρική για τρία χρόνια στην Μπογκοτά.

Και μετά, όταν δολοφονήθηκε ο αδελφός της στα πλαίσια της απαγωγής του, αποφάσισε να κάνει αυτό που της ήταν γραμμένο. Μετακόμισε στο Μαΐάμι και έγινε μοντέλο, παίρνοντας μαζί της τον γιό της, την μητέρα της και την αδελφή της.

Ενώ συνέχισε να παραμένει κατά βάθος ένα καλό Καθολικό κορίτσι, ακόμη και όταν γδυνόταν σε καθημερινή βάση φωτογραφιζόμενη σε καταλόγους και ημερολόγια.

Με αγαπημένη μου φωτογράφηση αυτή στην οποία είναι γυμνή και αγκαλιά με ένα γορίλα.

 

Αν και ποτέ δεν έδειξε ρώγα, παρά μόνο κατά λάθος σε μια λήψη από την φωτογράφηση που έκανε για το Μεξικάνικο GQ. Δηλαδή αυτή.

 

Εξίσου τυχερή ήταν όταν δεν ενέδωσε στην εμμονή του πρώτου ατζέντη της στο Χόλιγουντ που επέμενε ότι πρέπει να κόψει το στήθος της.

 

Αν και εκείνη η περίπτωση όπου κυριολεκτικά ξέφυγε από του Χάρου τα δόντια, ήταν όταν άρχισε να την ‘’τριγυρίζει’’ ο Tom και οι Σαεντολόγοι φίλοι του για να αναλάβει τον ρόλο της τρίτης κας Κρουζ.

Λουζόντας την με λουλούδια και γλυκά που, ως γνωστόν, τόσο μα τόσο αγαπά.

 

 

Για άλλη μια φορά η πίστη της την έσωσε, καθώς καθώς πάρκαρε έξω από το κέντρο Σαεντολογίας στο Los Angeles φέρεται –σύμφωνα με πηγή του New York Post- να είπε ‘’Θα με καταραστεί ο Θεός και θα καώ στην κόλαση για πάντα αν δηλώσω συμμετοχή’’.

Αυτή την στιγμή ότι πιάνει η Vergara γίνεται χρυσός. Από την σειρά ρούχων για μαμάδες που σχεδίασε για την αλυσίδα K-Mart (παίρνοντας προκαταβολή 7 εκ. δολλάρια), την εταιρία τηλεοπτικών παραγωγών ή τις διαφημίσεις της για την Pepsi.

Αλλά εκείνη, πάντα προσγειωμένη, ξέρει ότι έχει βια δέκα καλά χρόνια μπροστά της. 

Και τότε θα είναι ελεύθερη επιτέλους να παχύνει, να κόψει το στήθος της και να είναι όλη μέρα στα γόνατα προσευχόμενη στον Χριστό.

Μέχρι να φτάσει αυτή η στιγμή, το μόνο που μένει να της πούμε είναι ότι ‘’Όχι, δεν μοιάζεις με έγκυο στρίπερ’’.