WOMEN

Krista Allen, η διαστημική Εμμανουέλα που ποτέ δεν ξεχάσαμε

Στα 44 της η πρώην του George Clooney είναι και πάλι στην επικαιρότητα ως πρωταγωνίστρια του Significant Mother. Αφορμή για να την εντάξουμε στο Hall of Femme μας.

Είναι μια από τις χειρότερες ηθοποιούς της τελευταίας 20ετίας. Τα προσόντα της, όμως, είναι τέτοια και τόσα ώστε δεν έχει μείνει ούτε μέρα χωρίς δουλεία. Μπράβο της. Και μπράβο μας που ακόμη την θυμόμαστε να μαθαίνει σε ένα μάτσο εξωγήινους πως να βγάζουν τα μάτια τους, στα οχτώ συνολικά Emmanuelle του 1994.

 

Εντάξει, δεν είναι ότι το κορίτσι μας, που γεννήθηκε στην Ventura, μετακόμισε στο Τέξας και βρέθηκε ένα βήμα από το να γίνει δασκάλα (ναι, κανονική, όχι σε τσόντα, που θα της πήγαινε πιο πολύ), δεν έχει κάνει από τότε κάτι άλλο αξιόλογο στην καριέρα της. Ήταν πχ. για ένα διάστημα αμόρε του George Clooney.

‘Μοιράστηκε’ ένα ασανσέρ με τον Jim Carrey στο ‘Liar Liar’. Ο οποίος εννοείται πως ποτέ δεν την κοίταξε στα μάτια.

 

Φόρεσε το τιμημένο κόκκινο ολόσωμο μαγιό για 26 επεισόδια στο Baywatch Hawaii. Όπου και πάλι ήταν η χειρότερη ηθοποιός από όλoυς και όλες.

Μας έφτιαξε την διάθεση ως δίδυμο με την -άγνωστη τότε- January Jones στο Anger Management.

 

Και μας έδειξε κάθε εκατοστό της σάρκας της σε 1-2 NSFW φωτογραφήσεις, κατ’εμέ, από τις καλύτερες των 90s.

Ένα κορμί που, ακόμη και τώρα, παραμένει ‘banging’, όπως λέγανε και στο χωριό μου. Εν μέρει εξαιτίας της μακροχρόνιας εμμονής της με την yoga, της οποίας πλέον είναι και δασκάλα.

workout

 

Με άλλα λόγια η Krista ήταν πάντοτε κάπου εκεί, στην περιφέρεια του οπτικού μας πεδίου. Η ωραία γκόμενα στο Confessions of a Dangerous Mind και το ολόγραμμα στο Paycheck, η σέξι σαπουνοπερατζού (Days of our lives) ή η σέξι guest star στα πάντα (από το Married… with Children και το CSI μέχρι το Two and a Half Men και το Hawaii Five-0).

Εκείνη στην οποία ενίοτε έριχνε ένα τηλέφωνο το Αμερικάνικο Maxim όποτε έψαχνε κάποια να κρατήσει ψηλά -και σταθερά- το στήθος της.

Ή να γλείψει ένα γλειφιτζούρι (Σκληρή δουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει).

Ταυτόχρονα γούρικη, αφού πάντοτε είχε δουλειά (επίσης, όταν ερχόταν για πρώτη φορά στην Καλιφόρνια και ξέμεινε από βενζίνη στο Las Vegas, μπήκε στο Caesar’s Palace και κέρδισε στην ρουλέτα 2.500 δολάρια που της επέτρεψαν να συνεχίσει) και άτυχη, αφού ποτέ δεν ξέφυγε από την χρυσή μετριότητα.

Όπως και να’χει, το κορίτσι που παντρεύτηκε τον Περσικής καταγωγής τραγουδιστή Mams Taylor το 2010 και τον χώρισε ένα χρόνο μετά (ναι η γλυκιά μου, είναι άτυχη στον έρωτα) δεν το έβαλε κάτω. Έβγαλε μια συλλογή με Τ-shirt. To γύρισε στην υγιεινή ζωή και έγινε vegeterian blogger. Και γενικώς στόλαρε ψάχνοντας μια τελευταία ευκαιρία να λάμψει.

Το Significant Mother, στο οποίο υποδύεται μια φρεσκοχωρισμένη σύζυγο και μητέρα που κάνει σχέση με τον καλύτερο φίλο του γιου της, δεν είναι αυτή η ευκαιρία.

 

Είναι ένα απλό sitcom με χαζά αστεία και την Krista υπερβολικά ντυμένη για τα γούστα μας. Ωστόσο είναι η πρώτη φορά που κάποιος της εμπιστεύεται πρωταγωνιστικό ρόλο. Και εμείς είμαστε εδώ για να το γιορτάσουμε. Μοιραζόμαστε την χαρά μας. Και δηλώνουμε δημοσίως πως ναι, αν η Krista ήταν μάνα κολλητού μας, τότε και εμείς τα ίδια θα κάναμε και χειρότερα.