HOT RIGHT NOW

Ana Beatriz Barros, η πανάκριβη νύφη της Μυκόνου

Ο επικείμενος γάμος της στις αρχές Ιουλίου στο νησί, με κόστος πέντε εκ. ευρώ, μας έδωσε την ευκαιρία να μιλήσουμε για πρώτη φορά για την πάρτη της.

400 καλεσμένοι επιπέδου Stavros Niarchos και Jessica Hart, ένας Άγγελος της Βικτόρια (Alessandra Abrosio) ως κουμπάρα, 100 σωματοφύλακες, 20 βίλες των 10.000 ευρώ ημερησίως, 5 θαλαμηγοί για εκδρομές, 2 party με τους Calvin Harris και David Guetta και ένα Airbus για το πήγαινε έλα. Μα καλά, ποια είναι η κυρία;

Η κυρία, 34 ετών πλέον, είναι μια από τις πιο γνωστές Βραζιλιάνες supermodel όλων των εποχών. Ακόμη και αν δεν κατάφερε ποτέ της να φιγουράρει ως εξώφυλλο στο Sports Illustrated ή να γίνει Άγγελος της Βικτόρια όπως η κολλητή της Alessandra (αν και συμμετείχε, επί 6 χρονιάς, στο show).

 

Ένας ευλογημένος συνδυασμός Πορτογαλέζικων, Ισπανικών και Ιταλικών γονιδίων που οδήγησαν την κόρη του μηχανικού και της νοικοκυράς, μόλις στα 13 της, από την Copacabana όπου την βρήκε να συχνάζει ο ανοιχτομάτης scouter στην 1η θέση του βραζιλιάνικου Elite Model Look, στην 2η παγκοσμίως και, ένα χρόνο μετά, με κλειστό συμβόλαιο και αεροπορικό εισιτήριο Α’ θέσης για την Νέα Υόρκη.

 

Εκεί όπου τα πρώτα χρόνια, μέχρι να την σταμπάρει η Guess, ο Valentino και η J Lo (ήταν το ‘κορμί’ των εσωρούχων της) και να κάνει το πρώτο της εξώφυλλο για το βρετανικό GQ, είχε παρέα την μια από τις δυο μεγαλύτερες αδελφές της, την Patricia, που είναι επίσης μοντέλο (η τρίτη, η Maris Luisa, είναι δερματολόγος).

 

20 σχεδόν χρόνια αργότερα, δυο δηλαδή ολόκληρες ζωές για ένα μοντέλο, η Ana Beatriz συνεχίζει να παραμένει επίκαιρη και να θεωρείται jet setter και It Girl.

 

Αν και, όπως είναι φανερό και από το λογαριασμό της στο instagram, οι μέρες που έκανε βαρβάτα σέξι φωτογραφήσεις, όπως π.χ. αυτή για την Ellen von Unwerth που την έβαλε να καθίσει στα γόνατα του Αη-Βασίλη, έχουν προ πολλού περάσει.

 

Κάτι που, λογικά, θα γεμίζει θλίψη τον Terry Richardson, του οποίου για μια περίοδο ήταν ανεπίσημη μούσα.

 

Εκείνος ήταν που την φωτογράφησε για τις αξέχαστες καμπάνες της Sisley. Όχι, ο ταύρος δεν είχε καμία ελπίδα απέναντι στα ανοιχτά της πόδια.

 

Και την έβαλε να γλείψει ένα κόκορα για την πιο χαρακτηριστική λήψη από το NSFW ημερολόγιο της Pirelli την εποχή που δεν θεωρούνταν ‘κακό’ να έχει σέξι κορίτσια στο εξώφυλλό του.

 

Άσε που, άσχετο, βλέπω ότι γενικά όλοι οι φωτογράφοι με τους οποίους συνεργάστηκε είχαν την τάση να την βάζουν να γλείφει κάτι, από ακόντιο ως cupcake.

 

Ίσως γιατί η Barros, παρόλο που ποτέ της δεν έκανε καθαρόαιμα γυμνή φωτογράφηση, πάντοτε ήξερε πως να εκπέμπει την αρχετυπική σεξουαλικότητα με την οποία ‘χρεώνουμε’ όλες τις ομοεθνείς της.

 

Όπως και να έχει, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Πλέον η Ana Beatriz θα γίνει σύζυγος του Αιγύπτιου Χαμίντ Ελ Σιάτ, γιου του ιδιοκτήτη μιας από τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές και τουριστικές εταιρείες της Μέσης Ανατολής. Κάτι που σημαίνει ότι η καριέρα της θα μπει, αναγκαστικά, σε δεύτερη προτεραιότητα.

 

Μια καριέρα που ήρθε για τελευταία φορά στο προσκήνιο όταν, πριν από λίγους μήνες, την επέλεξε το GQ -παρότι Βραζιλιάνα να είναι η πρώτη που πήγε και φωτογραφήθηκε στην Κούβα, όταν ο Obama ‘κατεδάφισε’ το εμπάργκο.

 

Περιέργως, όλο αυτό το διάστημα, οι συνεντεύξεις που έχει δώσει είναι από ελάχιστες ως ανύπαρκτες. Είτε γιατί η ίδια δεν ήθελε να μας πει τι σκέφτεται είτε επειδή κανείς δεν σκέφτηκε να την ρωτήσει. Όπως και να’ χει, το μόνο σίγουρο είναι ότι η απάντηση στη δήλωσή της ‘Ελπίζω ο κόσμος να μην βαρεθεί να με βλέπει’ είναι ένα κατηγορηματικό όχι.

 

Άλλωστε, ακόμη και αν αποφασίσει προσεχώς να κρεμάσει το μπικίνι της, εμείς πάντοτε θα την θυμόμαστε ως την πιο σέξι νύφη που έχει ποτέ πατήσει το πόδι της στη Μύκονο.