Όλγα Φαρμάκη: Η γυμνή φωτογράφηση μιας ξενιτεμένης

Η Όλγα Φαρμάκη ξενιτεύτηκε για να κάνει την νέα της sexy φωτογράφηση και το MEN 24 της ζητάει να γυρίσει στο λαό της.
SHARES


Αίσχος! Απαράδεκτο! Προσβολή! Δεχόμαστε χωρίς δεύτερη σκέψη το να φωτογραφίζουν τα ελληνικά περιοδικά τις Ρουμάνες μοντέλες αλλά όχι και να τους ανταποδίδουμε τη χάρη.

Ποιός φταίει για αυτο το απονενοημένο διάβημα; Ποιός σε έκανε ρε Όλγα να ξενιτευτείς και να κάνεις sexy φωτογράφηση μακριά από την πατρίδα σου; Δεν σου φερθήκαμε καλά τα τελευταία χρόνια; Δεν σε είχαμε στα ώπ-ώπα;

Ξεπερνάμε τη διαχρονική δήλωση της Όλγας μετά από κάθε γυμνή φωτογράφηση ότι δεν θα κάνει άλλη. Και την ξεπερνάμε τη δήλωση αυτή, όχι μόνο γιατί δεν ισχύει αλλά και γιατί τρέμουμε στην ιδέα να τηρήσει κάποτε την υπόσχεσή της. Ξεπερνάμε και το γεγονός ότι έχουν περάσει 5 ολόκληροι μήνες από την τελευταία φορά που την είδαμε γυμνή, στο κύκνειο άσμα του περιοδικού ΜΑΧ.

Αλλά η τελευταία προσβολή δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη. Casus belli είναι η φωτογράφησή της επί ρουμανικού εδάφους. Κατ' αρχάς δεν ταιριάζουν τα ρουμάνικα δίπλα σε αυτό το σώμα. Δες και μόνος σου το εξώφυλλο του Ρουμάνικου Playboy για χάρη του οποίου η Όλγα πέταξε για άλλη μια φορά τα ρούχα της.

Οφείλουμε βέβαια να επισημάνουμε ότι η φωτογράφηση είναι πολύ καλή όπως μπορείς και μόνος σου να δεις, με εξαίρεση 1-2 φωτογραφίες που δεν την κολακεύουν και δεν αναδεικνύουν το αψεγάδιαστο αυτό σώμα που έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη του Έλληνα.

Αλλά αυτό δεν απαλύνει τον πόνο για το κορίτσι που αναγκάστηκε να ξενιτευτεί για να γδυθεί. Και ρωτώ κύριοι; Τι ακολουθεί μετά και από αυτό; Τι άλλο θα θυσιάσουμε πια στο βωμό της οικονομικής ύφεσης;

Η κρίση στα ελληνικά περιοδικά και η έλλειψη ρευστότητας οδηγεί τα κορίτσια μας στο εξωτερικό. Ξυπνήστε εκεί στους εκδοτικούς ομίλους και περισώστε τα ανδρικά περιοδικά. MAX και Maxim μάς άφησαν χρόνους, το Esquire ζητάει νέα ψήφο εμπιστοσύνης και το ελληνικό Playboy προσπαθεί να κρατηθεί στην επιφάνεια.

Ξυπνήστε, γιατί σε λίγο τα εβδομαδιαία περιοδικά, που

έγιναν άντρικά αυτό το καλοκαίρι

, θα είναι η μόνη μας παρηγοριά και ελπίδα για να δούμε τα εγχώρια μοντέλα σε sexy φωτογραφήσεις.

Μην αγχώνεσαι όμως φίλε αναγνώστη. Εμείς εδώ θα είμαστε, θα τα λέμε και θα τα βλέπεις όλα.

Share
 

24Media Network

 

Σινεμά

Οι 6 ήρωες της κινηματογραφικής σεζόν

Μισή ντουζίνα ηρωικές φιγούρες από την κινηματογραφική σεζόν που τελείωσε.

POP για τις δύσκολες ώρες
Social Man
PROMO