Λεφτεριά στην σιλικόνη (στο δρόμο που χάραξε η Δούκισσα Νομικού)

Γιατί η Δούκισσα Nομικού θα σπάσει πρώτη –με τα καινούργια στήθη της- την συνομωσία της σιλικονούχας σιωπής
SHARES

"To ήθελα, το έκανα, μου αρέσει και το θέμα τελειώνει εδώ. Δεν έχω σκοπώ να το κρύψω, ούτε να το αναλύσω’." Έτσι, λιτά και λακώνικα, επιβεβαίωσε τις φήμες -που οφορούσαν όλο το καλοκαίρι- για το ενισχυμένο μπούστο της η Δούκισσα Νομικού, στην πρόσφατη συνεντευξή της στο Downtown. Η οποία, δυστυχώς, δεν συνοδεύτηκε από τέτοιου τύπου φωτογράφηση που να επιβεβαιώνει τις δηλώσεις της. Κάτι που, εννοείται ελπίζουμε να συμβεί στο άμεσο μέλλον. Με έμφαση στο άμεσα.

Το θέμα είναι, Δούκισσα, ότι κάνεις λάθος. Αυτό δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή. Το ξεκίνημα μιας νέας εποχής όπου οι ελληνίδες επώνυμες δεν θα θεωρούν το κοινό τους παντελώς ηλίθιο, προσπαθώντας να το πείσουν ότι έβγαλαν ξαφνικά βυζιά (και μάλιστα ολοστρόγγυλα) στα 28 τους. Αν και παραμένει ακατανόητο το γιατί η Δούκισσα, κάτοχος ενός εξαιρετικού ζεύγους, κατηγορίας "χωράει σε ποτήρι σαμπάνιας", προχώρησε στην συγκεκριμένη πράξη. Ίσως να ξέρει κάτι παραπάνω ο Χολίδης, αλλά το παλικάρι είναι δίμετρο. Και, μάλλον, δεν θα δεχτεί να απαντήσει σε σχετική ερώτηση.

 

Η ουσία είναι ότι η Δούκισσα βγήκε και είπε την αλήθεια. Όπως ακριβώς έκανε πριν από αυτή, για το ίδιο βυζο-θέμα, η Τζούλια Αλεξανδράτου, η Σάσα Μπάστα και η Έλενα Παπαρίζου, με την τελευταία να προσθέτει "Ήθελα πολλά χρόνια να το κάνω. Ήταν μία επιθυμία μου για να νιώσω πιο θηλυκή. Επίσης δεν την έκανα στα 18 μου, αλλά στα 27 μου. Το θέμα είναι να μη φτάνουμε στην υπερβολή." Άρα, όπως βλέπεις, οι τρεις παραπάνω κυρίες, καλύπτουν όλο το φάσμα της επωνυμίας. Από την "απόλυτη" σταρ, στο απόλυτο sex symbol, για να καταλήξουμε στην αδιαφιλονίκητη σταρ Έλενα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι καμία δεν έχει πλέον δικαιολογία να σιωπά. Από την β διαλογής μοντέλα από την Χαλκίδα, μέχρι την πρωτοπιστάτη τραγουδίστρια με συμμετοχή στο Dancing with the stars ή το Just the 2 of us και την ξανθιά παρουσιάστρια με το μίνι μέχρι τον αφαλό. Όλες οφείλουν, όταν ρωτηθούν, να βγουν και να το πουν ‘’Ναι, τα βυζιά μου δεν είναι δικά μου’’. Η, τέλος πάντων, κάτι σε αυτή την λογική.

Βλέπεις πλέον, Μ.Δ. (μετά την Δούκισσα), η σιλικόνη δεν αποτελεί ταμπού. Η, για την ακρίβεια, δεν μοιάζει να έχει νόημα να αποτελεί ταμπού. Οφείλει να γίνει τόσο φυσιολογικό και αναμενόμενο να προσθέσεις –και μετά να το δηλώνεις- μερικά κυβικά εκατοστά στο στήθος σου (σ.σ. αυτή είναι η σωστή μονάδα μέτρησης), όπως και στην Αμερική. Άσε που, σιγά σιγά, οι ελληνίδες επώνυμες οφείλουν να αρχίσουν να κατανοούν την πιο αδιαφιλονίκητη αλήθεια από όλες. Ότι, τελικά, δεν μας νοιάζει από τι υλικό είναι φτιαγμένα τα τουμπανά τους. Αρκεί να είναι μεγάλα. Χωρίς ουλές (σ.σ. όπως αφήνουν πίσω τους μερικοί χασάπηδες πλαστικοί). Και με σχήμα δάκρυ. Όπως καταλήγουν δηλαδή να είναι όλα τα καλοφτιαγμένα πλαστικά στήθη, τρεις μήνες μετά την επέμβαση.

Share
 

24Media Network

Play and travel

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για τον Ολυμπιακό που έπαιξε με τη φωτιά μέσα στη μπόρα, τους δυο... Οσιομάρτυρες και το ρεκόρ του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Βαθμολογία UEFA: Μείωσε από την Κύπρο η Ελλάδα, πέταξε έξω τη Σερβία

Η νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα είχε διπλή σημασία για την Ελλάδα αναφορικά με τη βαθμολογία της UEFA καθώς μειώθηκε η διαφορά από την Κύπρο ενώ έμειναν εκτός συνέχειας της διοργάνωσης οι Σέρβοι. Εκτός και οι Κροάτες.

 
POP για τις δύσκολες ώρες

Έλενα Τσαγκρινού, η νέα pop diva

H 25χρονη τραγουδίστρια δεν είχε ποτέ Plan B.

Social Man
PROMO