123RF
HOT RIGHT NOW

Διάσημα κορίτσια φωτογραφίζονται στην τουαλέτα. Γιατί όχι;

Πλένουμε προσεκτικά τα χέρια μας κι εξετάζουμε το πιο παρεξηγημένο trend στο Instagram.

Πριν από ένα – δυο χρόνια, οι φωτογραφίες ανθρώπων που έκαναν Number 2 καθισμένοι στη λεκάνη της τουαλέτας τους ήταν πολύ δημοφιλείς στο Instagram. Σήμερα έχουν αραιώσει αισθητά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχουν εκλείψει. Μια στις τόσες, όλο και κάποιος σελέμπριτι θα νιώσει την ακαταμάχητη ανάγκη να βγάλει μια σέλφι την ώρα που κάνει την ανάγκη του και μετά θα την ποστάρει περήφανος στον λογαριασμό του.

Γιατί; Κανείς δεν ξέρει.

Αυτή η ιστορία δεν έχει λογική εξήγηση. Απ’ την άλλη, αν αναλογιστείς ότι το Instagram έχει μια ξεκάθαρα ηδονοβλεπτική λειτουργία (άσχετα από το γιατί δημιουργήθηκε, έχει εξελιχθεί στη μεγαλύτερη κλειδαρότρυπα στο σύμπαν), το πιο λογικό πράγμα που μπορείς να κάνεις εκεί είναι να βάλεις τους ξένους στην τουαλέτα σου.

Κάποιοι το έκαναν πολύ και κούρασαν. Κάποιοι άλλοι το έκαναν ερασιτεχνικά ή απρόσεκτα και την πάτησαν. Κάποιοι άλλοι το έκαναν πολύ επαγγελματικά και δεν έπεισαν κανένα. Κανείς απ’ αυτούς δεν μας ενδιαφέρει. Εμείς περιοριστήκαμε στα κορίτσια που το έκαναν για μας. Όχι για να μας προκαλέσουν ή για να κερδίσουν την καρδούλα μας, αλλά για να μας λύσουν κάποιες από τις θεμελιώδεις απορίες της ύπαρξης.

Πόσες φορές, πχ, δεν έχεις αναρωτηθεί τι κάνουν οι γυναίκες όταν φοράνε ένα μακρύ, φουσκωτό και άβολο φόρεμα και πρέπει να κάνουν πιιπί τους; Η Emilia Clarke σου δείχνει την τεχνική, την ώρα που ετοιμάζεται να ‘σκουπίσει’ τους τελευταίους Λάνιστερ.

H Kaley Cuoco έσπασε το ταμπού και πήγε με την παρέα της εκεί που και ο βασιλιάς πάει μόνος του.

Η Natalie Halcro και η Shanina Shaik μας έδωσαν μια ικανοποιητική απάντηση στο τι σκ@τ@ (όχι κυριολεκτικά) κάνουν οι γυναίκες όταν πάνε δύο – δυο στην τουαλέτα.

Η κωμικός Kathy Griffin επιβεβαίωσε ότι ο μπιντές είναι η πιο άχρηστη και η λιγότερο φωτογενής εφεύρεση στην ιστορία της ανθρωπότητας. Ακόμα και η λεκάνη ‘γράφει’ καλύτερα απ’ αυτόν.

H Tallulah Willis (είναι μία από τις κόρες του Μπρους) μας εκμυστηρεύτηκε τι κάνουν τα κορίτσια στην τουαλέτα του μπαρ. Τίποτα σπουδαίο εδώ. Πίνουν μπίρες και στραβομουτσουνιάζουν. Ό,τι κάνει κάθε φυσιολογικός άνθρωπος σε μια πενατβρώμικη, γεμάτη μικρόβια τουαλέτα, δηλαδή. 

Η Amy Schumer διαψεύδει τις ιστορικές ανακρίβειες ότι στα βικτωριανά χρόνια οι άνθρωποι δεν είχαν τουαλέτες κι έκαναν κακά τους στον δρόμο κοιτώντας τρομαγμένοι δεξιά κι αριστερά μην τους ξυραφιάσει κάποιος serial killer που μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο τρώγοντας μόνο βραστές πατάτες και ξύλο.

Η Halle Berry έδειξε σε μας τους κοινούς θνητούς ότι δεν φταίνε οι καμπινέδες για το κακό τους όνομα. Εμείς φταίμε, που μπαίνουμε με τα άθλια και αμαρτωλά σαρκία μας και τους λερώνουμε. Όταν η Halle Berry κάνει κακά της, κάθε τουαλέτα μοιάζει βγαλμένη από την ανατολική πτέρυγα των Βερσαλλιών.

H Padma Lakshmi μπήκε τελευταία και θα κλείσει την πόρτα. Ευχαριστούμε Padma.

(Κεντρική φωτογαφία: 123RF / Pyapong Thongcharoen)