HOT RIGHT NOW

Elizabeth Gillies, ροκού και διαβολικά πλασμένη

Η συμπρωταγωνίστρια του Sex&Drugs&Rock&Roll είναι η νέα μας καψούρα. Να γιατί πρέπει να γίνει και η δική σου.

Η πάλαι ποτέ πριγκίπισσα της Nickelodeon (και BFF της Arianna Grande) είναι 22 ετών, με τεράστια γαλαζοπράσινα μάτια, τεράστιο φυσικό στήθος, μια φωνή τόσο βραχνή όσο μας αρέσει και ένα ‘υπόκωφο’ τσαμπουκά που μοιάζει αυθεντικός. Κάτι μας λέει ότι στο μέλλον θα έχουμε πολλά να πούμε.

 

Την πρώτη φορά που την βλέπουμε στο Sex&Drugs&Rock&Roll, την νέα σειρά του FX που κουβαλάει πάνω της κάτι από την ‘πατίνα’ του Californication, o ξεπεσμένος ροκ σταρ πατέρας της Denis Leary, που δεν ήξερε καν ότι υπάρχει, της την πέφτει μέσα στο bar.

 

 

 

Στην πορεία (SPOILER) του εξηγεί πως ήρθε να τον βρει και πως θέλει να της γράψει τα τραγούδια και γενικώς να την βοηθήσει να ακολουθήσει στα βήματά του. Στην πορεία του αποδεικνύει πως είναι μια καθαρόαιμη rock chick με φωνή για συναυλία και bikini body για social.

 

 

Ένα bikini body που μπορεί επίσης να δει κάποιος και στο trailer του Vacation (Τρελό θηριοτροφείο: Η νέα γενιά ) που μόλις κυκλοφόρησε.

 

Μια μέτρια ταινία στην πρεμιέρα της οποίας φόρεσε ένα λευκό φόρεμα που έκανε δικαίως πάταγο και κέρδισε όλα τα φλας. Άπειρα φλας.

 

Ναι, το σώμα της δεν είναι τέλειο. Έχουν δίκιο όσοι στα comments επισημαίνουν ότι χρειάζεται λιγουλάκι γράμμωση παραπάνω. Για την ακρίβεια η φάση με την Gillies μου θυμίζει ακριβώς την αντίστοιχη με την Amanda Seyfried. Και εκείνη, όταν την πρωτογνωρίσαμε στο Big Love, ήταν όμορφη, με μεγάλα μάτια και μεγάλο φυσικό στήθος, αλλά και ολίγον ‘τσουπωτή’.

Στη πορεία, όταν έκανε το πέρασμα στον κινηματογράφο, τα 5-6 παραπάνω κιλά έφυγαν (μετά από πολύ τρέξιμο, καταγεγραμμένο εκτενώς από παπαράτσι, στους δρόμους του Λος Άντζελες), το σώμα ‘έσφιξε’, το στήθος έμεινε στο ‘ύψος’ του, οι -αναγκαστικές- γυμνές σκηνές ήρθαν και η καριέρα της εν τέλει απογειώθηκε.

 

Βάζω εδώ και επιτόπου στοίχημα ότι το ίδιο θα συμβεί στην Gillies. Την οποία βλέπω να πηγαίνει ακόμη ψηλότερα, σε ακόμη μικρότερο χρονικό διάστημα. Σκέψου ότι το Sex&Drugs&Rock&Roll είναι μόλις η πρώτη της σειρά εκτός του ‘στάβλου’ ταλέντων της Nickelodeon (Victorious,  iCarly). Ένα στάβλο που ποτέ δεν ένοιωσε ως δικό της.

 

 

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αισθάνεται την ανάγκη να επαναστατήσει τύπου Miley Cyrus. Το κορίτσι μας το μόνο που θέλει, το μόνο που ήθελε πάντα είναι να κερδίσει ένα Όσκαρ. Και, εφόσον χρειαστεί, θα γδυθεί όσο χρειάζεται και θα εκμεταλλευτεί όταν κρίνει δόκιμο την ψύχωση που έχει πάθει το ίντερνετ με το στήθος της.

Άλλωστε, μπορεί να είναι μόλις 22, αλλά στο κουρμπέτι είναι εδώ και μια δεκαετία.

 

 

Αξίζει πραγματικά να κάτσεις να ακούσεις κάποια από τις συνεντεύξεις της. Είναι τόσο αληθινή (ή τόσο πειστική, όπως το δει κανείς) που δεν μπορείς παρά να την καψουρευτείς.

 

Μια κανονική γυναίκα (με την εξαίρεση ότι, λόγω αλλεργιών, βασικά τρώει μόνο λευκό ρύζι και sushi) , με κανονικό χιούμορ, κανονικά ενδιαφέροντα (έχει κόλλημα με τα videogames) και πλήρη γνώση ότι, με τέτοιο στήθος, πρέπει πραγματικά να έχει larger than life προσωπικότητα προκειμένου να ‘αναγκάσει’ όποιον άντρα την γνωρίζει να την κοιτάζει που και που στα μάτια.