HOT RIGHT NOW

Φιλότιμα γυμνή και πάλι η Kim Kardashian

Η πρόσφατη φωτογράφηση της για το αμερικάνικο GQ μας αναγκάζει να ασχοληθούμε και πάλι με τα καλούδια της.

Όταν η Kim αγχώνεται, γδύνεται. Όταν αγχώνεται πολύ και γδύνεται και την πέφτει σε κάποια με παραπάνω κυβικά από εκείνη (αυτή τη φορά την Taylor Swift) προκειμένου να δημιουργήσει και άλλο τζέρτζελο.

Απεγνωσμένη τακτική, δεν λέω. Αλλά, από την άλλη, τι άλλο μπορείς να κάνεις όταν, κατά βάθος, ξέρεις ότι δεν σου αξίζει τίποτα από όλα όσα (περίπου 85 εκ. δολάρια) έχεις κερδίσει σε αυτή τη ζωή.

 

Και, έτσι απλά, η πιο διάσημη ατάλαντη του πλανήτη εδώ και μια δεκαετία βρέθηκε για πρώτη φορά εξώφυλλο στο 10ο Love, Sex & Madness τεύχους της Αμερικάνικης έκδοσης ενός περιοδικού (στις 15 Ιουνίου, ταυτόχρονα με τα τρίτα γενέθλια της κόρης της) που διαβάζω σταθερά από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου (τα παλιά χρόνια είχα, φαντάσου, και χάρτινη συνδρομή).

#secretproject ✨coming soon @mertalas @macpiggott #mertandmarcus

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

 

Με μπόνους τον κλισέ τίτλο ‘Η Kim όπως δεν την έχετε δει ποτέ ξανά’ που μου θυμίζει έντονα το ‘Πιο σέξι από ποτέ’ που βάζαμε και εμείς στο Ελλάντα όταν δεν υπήρχε τίποτα άλλο να γράψουμε για το -συχνά πυκνά τυχάρπαστο- δικό μας cover girl.

We're giving away limited-edition, poster-size prints of @kimkardashian in all her glory at the link in bio. (   by @mertalas and @macpiggott)

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης GQ (@gq) στις

 

Και τη δημοσιογράφο που το έγραψε να ξεκινά το ‘αποκαλυπτικό’ κείμενο (υποτίθεται ότι είχε πρόσβαση στα πάντα) γράφοντας ‘Το στήθος της Kim είναι τόσο μαλακό που κάνει το μετάξι να μοιάζει με σπασμένο τζάμι και τη γούνα στην κοιλιά ενός νεογέννητου κουνελιού σαν μια πλαστική τσάντα γεμάτη σύριγγες’. (σ.σ. Αν και το προτιμώ αυτό από τον ισχυρισμό ότι η Kim έχει βοηθήσει τα μέγιστα στην ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στην γενοκτονία των Αρμενίων).

Η αλήθεια είναι ότι ο μόνος άντρας σε αυτόν τον πλανήτη που δικαιούται να ισχυρίζεται ότι μπορεί να μας δείξει την 35χρονη όπως δεν την έχουμε δει ποτέ ξανά, είναι μόνο ο γυναικολόγος της.

 

Όπως και να ‘χει τα στιλάτα παλικάρια του GQ -που, μεταξύ μας, πρέπει να ψιλο-ντρέπονται ενδόμυχα για το εξώφυλλό τους- κάνουν ότι μπορούν για να αρμέξουν το θέμα Kardashian για όσο περισσότερο διάστημα μπορούν με το να ποστάρουν κάθε μέρα και καινούργιες λήψεις από την φωτογράφηση.

GQ    Mert & Marcus

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

 

Όλο και πιο γυμνές, όλο και πιο προκλητικές. Κομπλέ με μια ειδική προσφορά για κάτι πιο limited edition και με ‘πιασάρικες’ δηλώσεις για το πόσο εξουθενωτικό είναι το να βγάζει τη μονωτική ταινία, που κρατάει το φυσικό στήθος της ψηλά, από τις ρώγες της.

 

Αν και το μεγαλύτερο σούσουρο, ακόμη μεγαλύτερο από τις καμπύλες της (που έχουμε, η αλήθεια είναι, ψιλο-βαρεθεί να βλέπουμε), προκάλεσε ο ισχυρισμός ότι η Taylor Swift γνώριζε ότι ο Kanye West θα την αποκαλούσε ‘αυτή η σκύλα’ στο τραγούδι του. Κάτι που η Swift διέψευσε άμεσα και εμφατικά, ζητώντας της να την αφήσει ήσυχη.

Η ουσία είναι ότι η Swift, η επιτομή του καλού κοριτσιού, δεν έχει ανάγκη τέτοιου είδους δημοσιότητα. Αντιθέτως για την Kim κάθε δημοσιότητα είναι καλή δημοσιότητα. Εκτός ίσως από το ότι ο αντρούλης της -τον οποίο το περιοδικό επιμένει πως υπεραγαπά- επιμένει πως χρωστάει 53 εκ. δολάρια και δεν κατάφερε να μπει φέτος στην λίστα με τους 100 πιο ακριβοπληρωμένους celebrities. Κάτι που σημαίνει ότι εκείνη είναι ο κουβαλητής της οικογένειας.

Και τώρα που ο Kanye έχει εξαντλήσει την χρησιμότητά του, το να την κάνει δηλαδή αποδεκτή από τους ανθρώπους της μόδας και να την μετατρέψει από ανύπαντρη αριβίστρια σε MILF αριβίστρια, τον βλέπω να παίρνει γρήγορα δρόμο για να κάνει χώρο για τον σύζυγο No4.

Το ξέρω ότι την αδικούμε, αλλά μας παίρνει αφού για τα κρυφά της ταλέντα (π.χ. το πόσο δολοφονικά οργανωτική είναι) έχουμε ήδη μιλήσει, ενώ την προτείναμε σε ανύποπτο χρόνο και για υπουργό Οικονομικών. Όπως και εκείνη το ξέρει ότι δεν της είναι πλέον τόσο εύκολο να ρίξει το ίντερνετ όπως παλιά ή παλιότερα.

Δεν πειράζει. Ακόμη και όταν το ποτάμι της δημοσιότητας στερέψει, πάντοτε θα έχει ένα κρυφό άσο στο μανίκι της, δηλαδή μια ακόμη sex tape. Γιατί όλο σε αυτόν τον ντουνιά κύκλους κάνουν. Και από εκεί που ξεκινάς, εκεί καταλήγεις.