HOT RIGHT NOW

Η Αμαζόνα του ομορφάντρα είναι μεγάλο καγκουράκι

Η Μαντώ Γαστεράτου ανήκει στο σπανιότατο είδος των μοντέλων, αυτό που σε νοιάζει να ακούσεις τι έχει να πει.

Δυο μόδες, μια σέξι φωτογράφηση και κάποιες ώρες συνομιλίας μας πριν και μετά, με κάνουν να θεωρώ ότι την ξέρω. Πίστεψε με, το πιο εντυπωσιακό πράγμα πάνω της δεν είναι τα δίμετρα πόδια της. Αλλά το γεγονός ότι μοιάζει ανίκανη να την ψωνίσει με όλο τον θόρυβο που γίνεται με την πάρτη της.

Ήταν πολύ δύσκολο για κάποια να βγει και να κερδίσει την Άννα Πρέλεβιτς τον Μάιο του 2010. Το στόρι με την δίμετρη κόρη του Μπάνε Μπάνε ήταν πολύ πιασάρικο για να μην έχει happy end. Και, όπως καταλαβαίνεις, ήταν πολύ εύκολο για τις υπόλοιπες υποψήφιες να γκρινιάζουν για αθέμιτο ανταγωνισμό. On και of κάμερα.

Αυτό ακριβώς που περίμενα ότι θα συμβεί την πρώτη φορά που συνάντησα την Μαντώ, στα γραφεία του περιοδικού, μαζί με την τότε σχέση της.

Η Αμαζόνα του ομορφάντρα είναι μεγάλο καγκουράκι  

Δεν χρειάστηκε να περάσουν πάνω από 15 λεπτά για να καταλάβω ότι η Μις (Ελλάς 2010) από τα Πετράλωνα, αυτή που ήρθε στο ραντεβού καβάλα σε ένα παπί (και στην συνέντευξη με σκούτερ), δεν ήταν ακόμη ένα βαρετό, γκρινιάρικο, ανορεξικό μοντέλο.

Αλλά ένας κανονικός άνθρωπος με αρκετό τσαμπουκά ώστε να πετύχει ότι και αν βάλει στο μυαλό της.

Θα μου πεις ‘έχεις δει πολλούς κανονικούς ανθρώπους με πόδια 120 εκατοστών και σωματικό λίπος που σίγουρα κυμαίνεται κάτω από 8%;’

Όχι. Αλλά θα σου απαντήσω πως και εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο ανακουφιστικό είναι όταν η Μαντώ αποφασίζει να σου σκάσει ένα χαμόγελο. Τότε και μόνο τότε ξεχνάς πόσο όμορφη είναι και συγκεντρώνεσαι σε αυτά που έχει να σου πει.

Όπως για τις σπουδές της στο Τμήμα Μεθοδολογίας της Ιστορίας και Θεωρίας των Επιστημών στο Πάντειο, το πώς έγινε μοντέλο (‘ είχα πάει με μια φίλη μου στο πρακτορείο της, με είδαν, τους άρεσα και αυτό ήταν’) ή το πώς πήγε στα καλλιστεία (‘ Με παρότρυναν οι φίλοι μου. Μου έλεγαν ότι θα πάρω τίτλο’).

 

Αν και αυτό που συγκράτησα από την πρώτη μας γνωριμία, αυτό που εκτίμησα περισσότερο από όλα, ήταν το πόσο γειωμένη στην πραγματικότητα ήταν.

‘Τι κέρδισα; Δημοσιότητα. Δεν με ζήτησαν βέβαια και από τη Victoria’s Secret, αλλά έχουν αυξηθεί αισθητά οι δουλειές’.

Συν μια αίσθηση ότι το ροκ δεν είναι μόνη η αγαπημένη της μουσική, αυτή που γουστάρει να παίζει στα εξτραδάκια ως DJ που κάνει, αλλά οργανικό μέρος της προσωπικότητάς της.