HOT RIGHT NOW

GNTM: Γιατί πρέπει να κερδίσει η Κέισι

Το 24χρονο μοντέλο έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο στο ριάλιτι μόδας και δεν το ξέρει. Το κείμενο περιέχει spoilers.

Η αλήθεια είναι πως άργησα να ασχοληθώ με το φετινό GNTM. Το περσινό είχα κάτσει το είχα δει από την αρχή, είχα ξεχωρίσει μερικά κορίτσια που μου άρεσαν, όπως τη Γαρυφαλλιά Καλιφώνη και γενικά ήμουν φαν μέχρι τέλους. Κάτι τέτοιο δεν έγινε φέτος. Κυρίως γιατί θεώρησα ότι έριξαν περισσότερο βάρος στο κομμάτι του ριάλιτι, παρά στη ανεύρεση του νέου καλύτερου μοντέλου της Ελλάδας.

Υπήρχε όμως μία κοπέλα που μου έκανε από νωρίς εντύπωση και μέχρι σήμερα δεν έχω διαβάσει σχεδόν καθόλου το όνομά της δίπλα από της λέξεις ‘τσακωμός, αποτυχία, απογοήτευση’ και άλλες τέτοιου είδους λέξεις κι αυτή δεν είναι άλλη από την Κέισι Μίζιου. Το 24χρονο μοντέλο με καταγωγή από την Αλβανία έχει καταφέρει να κλέψει όλες τις εντυπώσεις.

Δεν είναι μόνο η φυσική ομορφιά που σε κάνει να γυρνάς αμέσως το κεφάλι σου για να παρατηρήσεις κάθε κίνηση της Κέισι. Είναι ο τρόπος που μιλάει, που γελάει (άσχετα αν οι κριτές επιμένουν πως αυτό είναι το πιο αδύναμο στοιχείο της), αλλά και η συνολική συμπεριφορά της εντός σπιτιού και στα σετ των φωτογραφήσεων που κανονικά θα έπρεπε να της δώσουν από τώρα τον τίτλο του Greece’s Next Top Model.

Σέξι εκεί που χρειάζεται, χαμογελαστή όταν πρέπει, σοβαρή σε κάποιες περιπτώσεις και πάντα επαγγελματίας. Και όλα αυτά με ύψος 1.77μ. Τι άλλο να πεις;

Όπως ακριβώς συνέβη και πέρυσι με την Ειρήνη Καζαριάν, έτσι και φέτος η Κέισι έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να την οδηγήσουν στην κορυφή. Δεν παραπονιέται ποτέ στις φωτογραφίσεις, ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των coaches και δουλεύει συνεχώς.

Νοικοκυρά

Μεγάλωσε στην Καβάλα και στα 18 της μετακόμισε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει αισθητική. Ένα βράδυ και καθώς έπινε το ποτό της στη συμπρωτεύουσα, της πρότειναν να κάνει την πρώτη της φωτογράφιση. Κάπως έτσι μπήκε για πρώτη φορά στο χώρο του μόντελινγκ.

Έχει συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες σχεδιαστές τόσο σε Αθήνα όσο και σε Θεσσαλονίκη. Έχει συμμετάσχει σε διαφημιστικές καμπάνιες για πολλά e-shops και καταστήματα ρούχων, ενώ σε δέκα χρόνια από τώρα, ονειρεύεται να έχει περπατήσει στην πασαρέλα για κάποιον μεγάλο σχεδιαστή στη Νέα Υόρκη. Και είναι εξαιρετικά πιθανό να το κάνει.

Αυτό που πολλοί ίσως δεν γνωρίζουν είναι πως η Κέισι έχει και μια δίδυμη αδερφή, την Νεφέλη Οφελία, με την οποία μοιάζουν αρκετά, αλλά και έναν αδερφό, τον Αλέξανδρο, ο οποίος παίζει μπάσκετ, ένα άθλημα με το οποίο είχε ασχοληθεί κι εκείνη για 12 χρόνια.

 

Να σημειωθεί ότι στο GNTM έχει κερδίσει δύο φορές τον τίτλο της ‘καλύτερης φωτογραφίας σε δοκιμασία αποχώρησης’ ξεχωρίζοντας εξ αρχής από τις υπόλοιπες κοπέλες.

*Ακολουθεί SPOILER*

Αν δεν το γνωρίζεις, θα πρέπει σε αυτό το σημείο να σε πληροφορήσουμε ότι βάσει των spoilers που έχουν διαρρεύσει, η Κέισι Μίζιου βρίσκεται στην τελική τριάδα του GNTM, κάτι που σημαίνει πως θα τη δούμε στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι μόδας την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου. Οι άλλες δύο κοπέλες που θα αναμετρηθούν μαζί της στις τελικές δοκιμασίες θα είναι η Άννα Μαρία και η Κάτια, τα άλλα δυνατά χαρτιά του σόου.

Το τελικό αποτέλεσμα θα βγει από τους κριτές, αλλά και από την ψήφο του κοινού, κάτι που μπορεί να δώσει ένα έξτρα αβαντάζ στην ιδιαίτερα αγαπητή (από άνδρες και γυναίκες) Κέισι, σε σχέση με την αρκετά καλή στο παιχνίδι, αλλά όχι τόσο συμπαθητική στο κοινό, Κάτια.

Με μια ματιά στους λογαριασμούς των τριών κοριτσιών στο Instagram βλέπουμε ότι η Κέισι είναι αυτή που έχει τους περισσότερους followers. Πιο συγκεκριμένα έχει 82.500, την ώρα που η Άννα Μαρία έχει 60.500 και η Κάτια 49.600.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η Κάτια έρχεται πρώτη στη βαθμολογία των κριτών, ακολουθεί η Άννα Μαρία και η Κέισι είναι τρίτη με ένα βαθμό διαφορά η μία από την άλλη. Κάτι που ασφαλώς σημαίνει πως όλα αλλάζουν και το κοινό μπορεί να είναι αυτό που θα αποφασίσει ποιο θα είναι το επόμενο Greece’s Next Top Model.

Για εμάς πάντως η Κέισι έχει κερδίσει ήδη τον τίτλο στις προτιμήσεις μας.