HOT RIGHT NOW

Η 18χρονη αδελφή της Kim Kardashian έχει τα μεγάλα προσόντα

H Kendall Jenner 'ρίχνει' στην Kim αρκετά κιλά, 15 χρόνια και 20 πόντους (1,79 έναντι 1,59). Το μοναδικό κοινό; Όταν κάνει τοπλες φωτογράφηση γίνεται επίσης πανικός.

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η τοπλες (βλέπε handbra, τίποτα για χειροκρότημα) φωτογράφηση στο περιοδικό Love της ετεροθαλούς αδελφής της Kim, κόρης του -παραμορφωμένου από τις πλαστικές- πρώην Ολυμπιονίκη Bruce Jenner, wannabe σουπερμόντελ και μεγάλη ελπίδα του κλαν Kardashian να συνεχίσει να βγάζει καραβιές από λεφτά χωρίς να κάνει απολύτως τίποτα.

Είχε προηγηθεί, πριν από λίγο καιρό, μια αντίστοιχη στο Interview που κράσαρε επιτόπου το site του περιοδικού.

Ναι, είναι τόσο μεγάλη η ‘γκέλα’ της πιτσιρίκας. Επίσης η φωτογένεια της. Αυτή που είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε, εμείς και το τυχερό γαϊδουράκι παρακάτω, κατά τη διάρκεια της περσινής επίσκεψης της οικογένειας στην Μύκονο και τη Σαντορίνη.

Δηλώνοντας μάλιστα σχετικά ‘Το αγαπημένο μέρος στη Γη είναι η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Σαντορίνη. Είναι ένα νησί στο οποίο θα θέλω πάντα να είμαι’

Και φανταστείτε ότι εδώ δεν δίνεται καν έμφαση στο δυνατό -μαζί με τα καλλίγραμμα πόδια- σημείο της Kendall. Αυτό που φροντίζει να επισημαίνει η ίδια σε φωτό της στο instagram.

Η αλήθεια είναι ότι η πιτσιρίκα είναι η μοναδική από την οικογένεια που διαθέτει οποιοδήποτε ίχνος ταλέντου. Έστω και αν αυτό είναι σε κάτι τόσο ευτελές όσο το μόντελινγκ.

 

Γιατί μπορεί να ήταν το επώνυμό της που την βοήθησε να κλείσει τις πρώτες της δουλειές. Αλλά ‘μαγαζιά γωνία’, όπως αυτά των Marc Jacobs, Giles, Chanel και Givenchy, δεν θα της επέτρεπαν να φορέσει τις δημιουργίες τους αν δεν το άξιζε πραγματικά.

Κάτι που φαίνεται να γνωρίζει και η ίδια καθώς έχει ψιλο-απαγορέψει στην Kim να εμφανίζεται καλεσμένη στα show που εκείνη συμμετέχει.

 

Κατανοώντας ενστικτωδώς ότι το να είσαι Kardashian είναι προσοδοφόρο, αλλά όχι γερό θεμέλιο για να χτίσεις πάνω του βαρβάτη καριέρα διαρκείας.

Είτε στο μόντελινγκ είτε στην υποκριτική. Ένα άθλημα που επίσης ενδιαφέρει την Kendall. Αν και μέχρι τώρα το μοναδικό που μας έχει δείξει είναι ένας μικρός ρολάκος σε ένα επεισόδιο του Hawaii 5-0.

 

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν εκτιμάει την εργασιακή ηθική της μεγαλύτερης αδελφής της.

 

Είναι δεδομένο ότι, προερχόμενη από τέτοια οικογένεια, είναι δύσκολο για την Kendall να βγει εντελώς νορμάλ άνθρωπος. Σκεφτείτε μόνο ότι το οικογενειακό reality είναι στην ζωή της από τότε που ήταν 8 ετών. Δεν θυμάται κάτι άλλο. Όλος αυτός ο παραλογισμός είναι η καθημερινότητά της.

 

Και το τι κατάλοιπα της έχει αφήσει όλο αυτό δεν θα φανούν τώρα, αλλά, αργότερα. Σε περίπτωση δηλαδή που η δημοτικότητά της αρχίσει να πέφτει. Και όλοι ξέρουμε στα άκρα που μπορεί να φτάσει η συγκεκριμένη τηλε-οικογένεια για να μην επιτρέψει ποτέ αυτό να συμβεί.