AP Images
HOT RIGHT NOW

Η αλήθεια κρύβεται στο βλέμμα της Barbara Palvin

Το 26χρονο μοντέλο με τους 13 εκ. followers στο Instagram ζει το όνειρό της. Κι εμείς το δικό μας.

Η ζωή καμιά φορά μπορεί να σου χαμογελάσει εκεί που δεν το περιμένεις. Έτσι κι έγινε στην περίπτωση της Barbara Palvin, την οποίο είδε τυχαία ένας ατζέντης μοντέλων στους δρόμους της Βουδαπέστης σε ηλικία μόλις 13 ετών.

 

Μάλλον ούτε η ίδια περίμενε τότε, το μακρινό 2006 ότι σήμερα θα ήταν στη λίστα του περιοδικού Forbes με τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του πλανήτη. Το μεγαλύτερο ατού του της Barbara; Ξεκάθαρα το βαθύ γαλάζιο βλέμμα της που σε μαγνητίζει.

AP Images)

 

Τα γαλάζια της μάτια και τα καστανά της μαλλιά, μαζί με το καλλίγραμμο σώμα, αλλά και το καθαρό της πρόσωπο την έκαναν αμέσως περιζήτητη στις διαφημιστικές καμπάνιες και στα περιοδικά μόδας.

 

Έχει κάνει φωτογραφίσεις για πολλούς μεγάλους οίκους μόδας, ενώ το 2016 έκανε το μεγάλο ‘μπαμ’ κερδίζοντας με το σπαθί της μια φωτογραφία στο εξώφυλλο του Sports Illustrated. Η δημοτικότητά της ανέβαινε με απίστευτους ρυθμούς.

 

Πρόσφατα μάλιστα, έγινε και επίσημα αγγελάκι της Victoria’s Secret με τους followers της στο Instagram να εκτοξεύονται, φτάνοντας τα 13 εκατομμύρια.

 

Πολλοί τη συγκρίνουν με το πασίγνωστο μοντέλο Natalia Vodianova, ωστόσο η 26χρονη Barbara δεν θέλει να μοιάσει σε καμία, χαράζοντας τη δική της ξεχωριστή πορεία στο χώρο του μόντελινγκ. Εμείς τη στηρίζουμε, την ακολουθούμε και την θαυμάζουμε.

(Κεντρική φωτογραφία: AP Images)