HOT RIGHT NOW

Η Anna Nystrom προσφέρει το καλύτερο ζέσταμα για το Champions League

Είναι γυμνάστρια, είναι από τη Σουηδία, μόλις γύρισε από τις διακοπές της στην Ελλάδα και είναι ό,τι καλύτερο θα δεις μέχρι να ξεκινήσει η μπάλα.

Χτυπημένοι από ένα ανεπανάληπτο κύμα αφέλειας, πιστεύαμε ότι δεν γεννήθηκε ακόμη η γυναίκα που θα μας βάλει τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι, ότι το μυαλό και η καρδιά μας είναι άτρωτα ακόμη και από το πιο εξωφρενικά όμορφο μοντέλο του Instagram. Μετά από κάθε ανώφελο σουλατσάρισμα στα social media, η επισφαλής μας άποψη κέρδιζε πόντους, νιώθαμε ένα βήμα μακριά από την οριστική επιβεβαίωση. Λογαριάζαμε βέβαια χωρίς την πανέμορφη ξενοδόχο, χωρίς δηλαδή την Anna Nystrom με την αόρατη βοήθεια της οποίας το Instagram θα εκτοξεύσει σε ιλιγγιώδη επίπεδα τις μετοχές του.

Η fitness star από την Σουηδία (εκεί γεννήθηκε, εκεί μεγάλωσε, εκεί συνεχίζει να ζει) ήταν και παραμένει μία σχεδόν άγνωστη καλλονή για την συντακτική ομάδα του Oneman. Σχεδόν, γιατί πριν από 9 μήνες είχε γίνει μία καθ’ όλα εύστοχη αναφορά στο όνομα και στην περίπτωσή της. Πολύ προνοητικά την προσθέσαμε στη λίστα με τις ασφυκτικά σέξι insta stars που κακώς σνομπάραμε και με ένα σύντομο αλλά απόλυτα περιεκτικό σχόλιο προλάβαμε (πριν μας προλάβουν άλλοι) να ψυχανεμιστούμε τις αληθινά σπουδαίες προοπτικές της.

Τότε γράψαμε κυριολεκτικά δύο γραμμές “για τη ‘mega star από το πουθενά’, Σουηδέζα Anna Nystrom, των 5,5 εκ. Followers που πίνουν νερό στο όνομά της”. Ο χρόνος κύλησε ταχύτατα, οι μήνες πέρασαν και πλέον το καταιγιστικό μοντέλο από τη Σουηδία έχει 6,8 εκατομμύρια ανθρώπους που την ακολουθούν με παροιμιώδη ευλάβεια. Βέβαια, μαζί με τη φήμη της, η συγκλονιστικά διάσημη τα τελευταία χρόνια Anna βλέπει και την καριέρα της ως personal trainer και fitness instructor να απογειώνεται.

Δεν ήταν όμως πάντα δημοφιλής, ούτε την γνώριζαν και την χαιρετούσαν οι αναρίθμητοι ακόλουθοι της στον δρόμο. Σημείο καμπής για την ίδια, την υγεία και φυσικά τη ζωή της υπήρξε η χρονιά 2013. Άφησε πίσω της την κακή διατροφή, τις ακμαίες ενοχές και μία ανυπόφορη ζωή και ξεκίνησε να γυμνάζεται πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Φθινόπωρο, χειμώνα, άνοιξη, καλοκαίρι. Με καύσωνα, ζέστη, κρύο και παγετό. Τόσο εμμονικά γυμναζόταν και γυμνάζεται.

Ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram ώρα με την ώρα, μέρα με τη μέρα, μήνα με τον μήνα αποκτούσε όλο και περισσότερους πιστούς, όλο και περισσότερους τρελούς fans. Οι μονήρεις selfies και φωτογραφίες της εμπλουτίστηκαν με βιντεάκια γυμναστικής συνοδευόμενα από αναλυτικές οδηγίες. Με συνοπτικές διαδικασίες, τόσο εκείνη όσο και τα tips γυμναστικής που έδινε, αναρριχήθηκαν στην κορυφή των προτιμήσεων.

Στα 5 χρόνια που έχουν μεσολαβήσει από το μεγάλο μπαμ, το -όχι και τόσο- ψηλό ξανθό κορίτσι με τις πλούσιες καμπύλες, τα διαπεραστικά μπλε μάτια και το ασυναγώνιστα καλογυμνασμένο σώμα έχει διαχειριστεί μοναδικά τον τεράστιο πανικό που προκαλεί μία απλή αναφορά του ονόματός της. Η επανάληψή του και μόνο είναι ικανή να χωρίσει οικογένειες, να ρίξει κυβερνήσεις, να κομματιάσει τα παγόβουνα στον Βόρειο Πόλο.

H εκρηκτική fitness instructor έχει πετύχει μεταξύ άλλων να γράφει κατά ριπάς στο blog της, να διατηρείται σε άριστη φυσική κατάσταση και να μοιράζει δωρεάν εγκεφαλικά στους επισκέπτες της ιστοσελίδας της. Εντάσσεται στη σπάνια κατηγορία των ανθρώπων που δεν βαριούνται ποτέ και με τίποτα. Είναι αεικίνητη και πολυάσχολη σε τόσο μεγάλο βαθμό που σε πιάνει πονοκέφαλος.

Έχει πιάσει τη ζωή από τα μαλλιά και δεν την αφήνει. Η Σουηδία μετά τον Ibrahimovic και τις παχυλές οικονομικές απολαβές, έχει και έναν τρίτο λόγο για να πανηγυρίζει. Τον πιο σπουδαίο, την Anna Nystrom.

View this post on Instagram

A post shared by ANNA NYSTRÖM (@annanystrom) on