HOT RIGHT NOW

Η Irina Shayk είναι η αγρότισσα που ψάχνει η επαρχία μας

Μία φωτογράφηση και μία συνέντευξη της Ρωσίδας που "ταλαιπωρεί" τον Cristiano Ronaldo ήταν αρκετά για να οργανώσουμε μια καλή αποκέντρωση. Υπάρχουν πολλά τέτοια κορίτσια στην επαρχία.

Είδα πριν 5 μέρες την νέα φωτογράφηση της 27χρονης Irina Shayk. Είπα δεν θα ασχοληθώ. Πριν 3 μέρες είδα το backstage video. Είπα δεν θα ασχοληθώ. Ε χθες μου έστειλαν 2 παιδιά εδώ μέσα τα gif από τη φωτογράφηση και αποφάσισα να ασχοληθώ και να σας καλέσω να δούμε όλοι μαζί ό,τι καλύτερο έχει επιδείξει τα τελευταία χρόνια η Ρωσική επαρχία.

Τουλάχιστον αυτό ήταν το concept της φωτογράφησης στο VMAN το οποίο έκλεισε 10 χρόνια λειτουργίας και έδωσε έναν σκασμό λεφτά για να το γιορτάσει παρέα με το κορίτσι του Cristiano Ronaldo. Και η Irina φρόντισε ως γενέθλιο δώρο να τους χαρίσει μία από τις πιο αισθησιακές φωτογραφήσεις που έχει κάνει ποτέ.

 

“Βρακί είναι αυτό;” ακούστηκε πίσω μου την ώρα που είχα τη φωτογραφία ανοιχτή. Ναι, οκ. Προσπερνάμε. Όχι γιατί δεν τα κοιτάμε αυτά αλλά γιατί αυτό ακριβώς ήταν το θέμα. Να βγάλουν ένα κορίτσι “της φάρμας” το οποίο πήγε μέχρι τη λίμνη να δροσιστεί. Ναι, όλα τα κορίτσια στις φάρμες φοράνε τέτοια φανελάκια και εσώρουχα.

 

Οι άνθρωποι μάς έφεραν πίσω στις παλιές καλές εποχές των περιοδικών. Εκείνες τις ρομαντικές εποχές με τις απλές αγνές φαντασιώσεις των ανδρών. Του κοριτσιού στο ποτάμι, στον αχυρώνα, στο κρεβάτι, σε μια μπανιέρα, στην αμμουδιά. Φτάνει η μανία με τα περίπλοκα concept, τις απαιτητικές φωτογραφήσεις και την αναζήτηση του νέου και του καινούριου.

 

Κάπως έτσι σκέφτηκαν και στο VMAN και έφτασαν σε αυτή τη φωτογράφηση. Η αλήθεια είναι ότι σπάνια έχουμε δει την Shayk να ποζάρει τόσο άνετα με το σώμα της τόσο εκτεθειμένο. Αλλά επειδή αναφέρθηκα νωρίτερα στα gif και το video, θα σας τα δείξω και μου λέτε εσείς αν έκανα καλά που τα μοιράστηκα σήμερα το πρωί μαζί σας.

Τα gif

 

 

Το βίντεο

 

Κι ας ξεκινήσουμε όλοι μαζί, συστρατευμένοι, την προσπάθεια και τα δικά μας τα κορίτσια που ήταν μικρές αγρότισσες και τώρα τις έχει φάει η πόλη, να φωτογραφηθούν σε λίμνες, ποτάμια και αγρούς.

 

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Irina.