HOT RIGHT NOW

H Ιωάννα Τριανταφυλλίδου μπορεί να μας μουρμουράει όσο θέλει

Η 182 εκατοστών πρωταγωνίστρια του ‘Μην αρχίζεις τη μουρμούρα’ του Alpha και των γνωστών διαφημίσεων για ασφαλιστική εταιρεία διαθέτει κορμί λαμπάδα και πρόσωπο επιπέδου Catherine Zeta-Jones. Είναι να απορείς που, μέσα στην κρίση, έχει πάντα δουλειά; 

 

Αυτό δήλωσε η φαντασμαγορική 28χρονη που πρωτογνωρίσαμε ως βοηθό κομμώτρια στο Litsa.com, ως μια από εμάς στο ‘Η Γενιά Των 592 Ευρώ’ και ως κωμικό με έφεση στον αυτοσχεδιασμό στο ‘Κάψε Το Σενάριο’. Καθώς επίσης, προσεχώς, στο νέο θεατρικό του Θοδωρή Αθερίδη και στην ταινία ‘Τσακισμένη Αυγή’.

Η αλήθεια είναι ότι, τόσο λόγω των διαφημίσεων όσο και της σχέσης της με τον συμπρωταγωνιστή της, Πάνο Βλάχο, η Ιωάννα (που κάλλιστα θα μπορούσε, αν το είχε επιλέξει, να είναι μοντέλο) μοιάζει να είναι ταυτόχρονα παντού.

Μια απρόσμενα θετική εξέλιξη και ανοδική τροχιά καριέρας που πραγματικά της αξίζει καθώς, όπως θα συμφωνήσει όποιος την έχει γνωρίσει, πρόκειται για ένα πολύ σεμνό και ταλαντούχο πλάσμα που το μόνο που ήθελε στη ζωή της είναι να κάνει αυτό που κάνει τώρα.

 

Το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι η βέρα Θεσσαλονικιά (ότι πιο εντυπωσιακό έχει ‘σκάσει’ στο χώρο από την εποχή της Κατερίνας Λέχου) είναι τόσο καλό παιδί όσο δείχνει.

Με τα γαλλικά της, το πιάνο της, το μπαλέτο της. Καθώς επίσης μαθήματα ξιφασκίας  και συμμετοχή σε ομάδες βόλεϊ, χάντμπολ και αγώνες στίβου.

Με άλλα λόγια δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να την δούμε ποτέ να κάνει δυο πράγματα. Να βάφει τα μαλλιά της ξανθά ή να παίρνει μέρος σε οποιαδήποτε φωτογράφηση έχει έστω και μυρωδιά σέξι.

 

Κάτι που μπορώ να επιβεβαιώσω καθώς θυμάμαι μήνες διαπραγματεύσεων προκειμένου να πειστεί να κάνει κάτι σαν μόδα στο Nitro, σε μια φωτογράφηση που κανείς δεν θυμάται πλέον και οι φωτογραφίες για την οποία είναι missing in action.

Μεταξύ μας, δεν πειράζει. Καλό είναι να υπάρχουν και αυτού του τύπου οι γυναίκες. Οι ξεδιάντροπα ευλογημένες από τη φύση που επιλέγουν να κερδίσουν την προσοχή μας με άλλα μέλη της ανατομίας τους από ότι φαντασιωνόμαστε. Δηλαδή το μυαλό, το χαμόγελο και το χιούμορ τους.

Αν και δεν είμαι σίγουρος ότι θα ψέλνω το ίδιο τροπάρι και σε δυο χρόνια από τώρα. Βλέπεις η Ιωάννα που προτοέσκασε μύτη από τη Θεσσαλονίκη, με το φοιτητικό χτένισμα και τα κάποια κιλά παραπάνω, δεν έχει καμία σχέση με την –αδυνατισμένη και πιο γυμνασμένη- 28χρονη που βλέπω μπροστά μου σε θεατρικές πρεμιέρες και φωτογραφήσεις σε γυναικεία περιοδικά.

Φαντάσου τι έχει να συμβεί όταν πατήσει τα 30, γίνει επιτέλους φουλ γυναίκα και αρχίζει να προσέχει τον εαυτό της όπως του αξίζει. Ή μάλλον, μην το φανταστείς. Γιατί τότε δεν θα σου φαίνεται καθόλου περίεργος και υπερβολικός τα πέρι Catherine Zeta-Jones που γράψαμε στον πρόλογο.