HOT RIGHT NOW

H Jessica Paré σου τραγουδάει Γαλλικά

Πρέπει να γνωρίσεις την Καναδέζα που πήρε το μυαλό του Ντον Ντρέιπερ στο “Mad Men”.

Αν αργά το βράδυ της Κυριακής ένιωσες τον αέρα να γίνεται πιο αραιός γύρω σου, είναι επειδή συλλογικά, κάποια εκατομμύρια άντρες ανά τον κόσμο κράτησαν την ανάσα τους στη θέα της Jessica Pare να νιαουρίζει στον Ντον Ντρέιπερ μια γαλλική μελωδία με τον πιο ερωτιάρικο τρόπο.

Δες, την στιγμή που η Jessica Pare έγραψε τηλεοπτική ιστορία.

 

Εντάξει, όλα ΟΚ; Ακόμα μαζί μας;

Να δώσουμε συγχαρητήρια σε αυτό το σημείο στο GQ που είχε εντοπίσει το ταλέντο εδώ και καιρό, χαρίζοντάς μας μια σέξι Jessica σε μια σειρά φωτογραφιών.

Σήμερα πλέον η ζήτηση θα πρέπει να είναι στον ουρανό. Όχι μόνο έκανε αίσθηση κλέβοντας την παράσταση στην πολυαναμενόμενη επιστροφή του “Mad Men” για τον 5ο του κύκλο, αλλά βλέπει το “Zou Bisou Bisou” της (επανεκτέλεση μιας παλιάς επιτυχίας του 1960) να κυκλοφορεί και σε βινύλιο παράλληλα με τη φωτιά που έχει βάλει στα charts των ψηφιακών downloads.

Φυσικά χαιρόμαστε για την αισιώς 30χρονη Καναδέζα ηθοποιό που το παλεύει χρόνια δίχως να έχει πιάσει την καλή (ως τώρα τουλάχιστον), όμως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που κέρδισε το ενδιαφέρον μας.

Ήταν με ένα ανεξάρτητο δράμα, το “Lost & Delirious” πριν καμιά δεκαετία, το δράμα αναζήτησης ταυτότητας δύο νεαρών κοριτσιών.

Όχι περίμενε, μη φεύγεις. Τα δυο κορίτσια αγαπιούνται.

Εντάξει, έχουμε ξανά την προσοχή σου; Η μία είναι η Pare, και η άλλη είναι η Piper Perabo (η πρωταγωνίστρια του “Covert Affairs” για την οποία υποσχόμαστε αντίστοιχο μελλοντικό αφιέρωμα). Θαύμασε μια χαρακτηριστική σκηνή της ταινίας.

 

Δυστυχώς μετά κάναμε χρόνια να την απολαύσουμε εξίσου, και ήταν πρόπερσι που έκανε ξανά αίσθηση, βάζοντας το “hot” στο “Hot Tub Time Machine”:

Ναι. Μπορούμε να κατανοήσουμε πώς το βλέπει το θέμα ο Ντον Ντρέιπερ.