HOT RIGHT NOW

H κορυφαία personal trainer στον πλανήτη είναι Ελληνίδα

Την λένε Kayla Itsines, είναι Ελληνοαυστραλέζα και διαθέτει κοιλιακούς από σίδερο και 10 εκ. followers σε instagram και facebook.

Η 24χρονη ψηλόλιγνη γυμνάστρια από την Αδελαΐδα έγινε διάσημη χωρίς να το καταλάβει όταν, πριν από τρία χρόνια, μετά από προτροπή ενός πιτσιρικά ξαδέλφου της, άρχισε να ανεβάζει στο instagram εικόνες ‘πριν και μετά’ από τους πελάτες της. Πιστεύοντας ότι ο λογαριασμός της είναι ιδιωτικός.

Πλέον -αφού ο σύντροφός της την έπεισε να αρχίσει να χρεώνει για τις συμβουλές της μέσω του δικού της bestseller app – ταξιδεύει σε όλο τον πλανήτη για να διδάξει στις γυναίκες πως να αποκτήσουν εύκολα και γρήγορα bikini body (τελευταία ήταν στη Νέα Υόρκη για ένα session με την Allison Williams του Girls).

 

Ενώ, ανάμεσα στις φαν της, βρίσκουμε δυνατά ονόματα όπως τις Jessica Alba, Gwyneth Paltrow και την ‘αγγελική’ Candice Swanepoel.

Με άλλα λόγια ο λόγος που διαβάζεις αυτή τη στιγμή κάτι για την Kayla εδώ δεν είναι τα σωματικά της προσόντα (είναι όμορφη και, προφανώς, γυμνασμένη, αλλά όχι και ιδιαίτερα ‘λιμπιστική’) αλλά επειδή το σουξέ της είναι όντως αδιαμφισβήτητα τεράστιο.

I actually feel really good considering I was in Berlin 24 hours ago #sweatwithkayla #bbgworkout #bbg www.kaylaitsines.com/app

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Kayla Itsines (@kayla_itsines) στις

 

Για την ακρίβεια επειδή καθημερινά την βλέπουμε να δίνει συνέντευξη σε κάποιο Cosmopolitan ανά τον κόσμο, να είναι εξώφυλλο σε κάποιο γυναικείο fitness περιοδικό της επικράτειας ή να βγαίνει φωτογραφία, χαμογελαστή όπως πάντα, με μια λαοθάλασσα από πίσω (βλέπε το σχετικό αφιέρωμα που της έκανε το NY Mag-κεντρική φωτό του άρθρου).

 

 

Η αλήθεια είναι ότι, κατά τα άλλα, η δημιουργός των Bikini Body Guides (ένα pdf με κόστος 69$ που το εκτυπώνεις και περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα 12 εβδομάδων με ασκήσεις διάρκειας 28 λεπτών που μπορείς να κάνεις χωρίς όργανα) ακούγεται λίγο ‘ξενέρωτη’/ υπερβολικά καθωσπρέπει .

 

Τουλάχιστον όσον αφορά το αντρικό φύλο αφού είναι σταθερά ενάντια στο να ποστάρει οτιδήποτε σέξι ή να κάνει σχετικές φωτογραφήσεις.

 

 

Άσε που μετά δεν θα είχε μούρα να αντικρίσει την αγαπημένη της γιαγιά (που της φτιάχνει κάθε εβδομάδα τόνους από αυγολέμονο, ένα από τα μυστικά της διατροφής της) και παππού (δεν μιλάει γρι αγγλικά και πιστεύει ότι η εγγονή του δουλεύει σε γυμναστήριο).

 

Επίσης η Kayla δεν πίνει καθόλου αλκοόλ (‘Η θεία μου πέθανε από υπερβολική δόση (΄σ.σ. έτσι ακριβώς το είπε) και προσπαθώ να είμαι πρότυπο για τον μικρό ξάδελφό μου που έμεινε ορφανός’) , επιμένει πως οφείλει τις καλές διατροφικές της συνήθειες στις ελληνικές ρίζες της και συνειδητά δεν ποστάρει συχνά το πρόσωπό της.

 

 

Και, έτσι απλά το κορίτσι που κάποτε (στα 15 της) οι γιατροί της είπαν ότι είναι πολύ αδύνατη για να κάνει παιδιά, βρέθηκε να είναι -όντως- fitness idol εκατομμυρίων. Επίσης καλό business model για όλες τις υπόλοιπες insta fit stars εκεί έξω.

 

 

Είναι μετά να απορείς που η Kayla δεν σταματά ποτέ να χαμογελά;