HOT RIGHT NOW

‘Από Καρέρα σε Καρέρα…’: Η Μαρτίνα δεν θα είναι μόνη στο ΟΑΚΑ

Οι δύο κόρες του νέου τεχνικού της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα, Μαρτίνα και Φραντσέσκα, δίνουν έξτρα ενδιαφέρον στα εντός έδρας ματς της Ένωσης.

Ο 55χρονος Ιταλός κόουτς Μάσιμο Καρέρα, ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, κάτι που έχει γεμίσει με αισιοδοξία τους φιλάθλους της κιτρινόμαυρης ομάδας. Όσο περνούν οι μέρες, βέβαια, μαθαίνουμε όλο και περισσότερα πράγματα για τη ζωή του νέου προπονητή της Ένωσης, τα οποία μόνο ως θετικά μπορούμε να τα δούμε.

Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι έχει δύο πανέμορφες κόρες, την Μαρτίνα και τη Φραντσέσκα, οι οποίες τον ακολουθούν πιστά και τον στηρίζουν σε κάθε του επαγγελματικό βήμα.

Αυτή που έχει καταφέρει να τραβήξει περισσότερο τα φλας πάνω της, είναι η μικρή του κόρη, η Μαρτίνα, η οποία γεννήθηκε στις 25 Απριλίου του 1995, όταν ο πατέρας της αγωνιζόταν με τη φανέλα της Γιουβέντους.

Η Μαρτίνα είναι ξανθιά με γαλαζοπράσινα μάτια και σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων στο Μιλάνο. Ωστόσο, δεν χάνει ευκαιρία να επισκέπτεται συχνά τις πόλεις, όπου δουλεύει ο πατέρας της και να παρακολουθεί τους αγώνες του από τα VIP. Κάτι που έκανε αρκετά συχνά, όσο ο Μάσιμο Καρέρα ήταν στον πάγκο της Σπαρτάκ Μόσχας.

Μάλιστα, το πρόσωπό της 24χρονης φιγούραρε αρκετά στα ρωσικά sites, τα οποία την χαρακτήριζαν ως ‘είδωλο’.

Διατηρεί έναν αρκετά δραστήριο λογαριασμό στο Instagram, όπου μετράει 13.000 followers, οι οποίοι αναμένεται να αυξηθούν, από τη στιγμή που θα πατήσει για πρώτη φορά το πόδι της στην Ελλάδα και θα τη δούμε σε εντός έδρας ματς της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Της αρέσει να ανεβάζει φωτογραφίες με μαγιό δείχνοντας το καλλίγραμμο σώμα της, ενώ έχει και αρκετές φωτογραφίες στο πλευρό του πατέρα της, τον οποίο θαυμάζει ιδιαίτερα.

Είναι η μικρότερη κόρη του Μάσιμο Καρέρα, με την 29χρονη Φραντσέσκα να αποτελεί τη μεγαλύτερή της αδερφή. Η μεγάλη κόρη του Μάσιμο είναι εξίσου όμορφη με τη Μαρτίνα, αλλά τα χρώματά της είναι πιο καστανά.

Είναι εθισμένη με τα σπορ και τη γυμναστική (με six pack παρακαλώ), όπως δηλώνει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ φαίνεται πως είναι η πιο ένθερμη οπαδός της ΑΕΚ στην οικογένεια αυτή τη στιγμή, έχοντας προσθέσει ήδη στο bio του προφίλ της το ‘AEK Athens Supporter’, μαζί με έναν αετό και μια κίτρινη καρδιά.

Παράλληλα, έχει ανεβάσει αρκετά stories στα οποία φίλοι της ΑΕΚ τη ρωτούν πότε θα έρθει στο ΟΑΚΑ, με την ίδια να ανυπομονεί. Να σημειωθεί ότι στο λογαριασμό της έχει προς το παρόν λίγους περισσότερους από 10.000 followers.

Η Φραντσέσκα δούλευε στο PR και το Marketing τμήμα της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομάδας Monza FC, αλλά φροντίζει να βρίσκει πάντα χρόνια για να ακολουθεί τον πατέρα της σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια. Είναι δεδομένο, λοιπόν, πως θα δούμε και τη Φραντσέσκα να πανηγυρίζει κάποιο γκολ της ΑΕΚ στα VIP του ΟΑΚΑ.

Mε ένα σμπάρο (Μάσιμο Καρέρα) δυο τρυγώνια (Μαρτίνα και Φραντσέσκα) για τους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι φαίνεται πως θα έχουν ένα έξτρα ενδιαφέρον για να στρέφουν το βλέμμα τους και στην κερκίδα στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας τους.