HOT RIGHT NOW

Η μοναχοκόρη του Michael Jackson είναι γεννημένη σταρ

Η τελευταία συνέντευξη της -18χρονης πλέον- Paris Jackson έκανε δικαίως τον γύρο του κόσμου. Και όχι μόνο επειδή εντός της υποστήριξε ότι ο Michael δολοφονήθηκε.

Την μέρα που ο

πέθανε, εκείνη ήταν 11 ετών. Και, ότι παράνοια και αν προηγήθηκε όταν εκείνος ζούσε, δεν είχε καμιά σχέση με το τσίρκο Medrano που βίωσε από εκεί και πέρα, με θείους, θείες και πρωτοξάδελφα να κατασπαράζουν ο ένας τον άλλο προκειμένου να αρπάξουν ένα κομμάτι από την αμύθητη περιουσία του.

Η εικόνα της, με τα τεράστια γαλαζοπράσινα μάτια και ένα μόνιμο πέπλο θλίψης και απόγνωσης να καλύπτει το πρόσωπό της, καρφώθηκε από τότε στο συλλογικό ασυνείδητο ως ένα πληγωμένο και εύθραυστο πλάσμα που κανείς, ακόμη και ο πιο ριψοκίνδυνος τζογαδόρος, δεν θα στοιχημάτιζε ότι θα την έβγαζε τελικά καθαρή.

 

Η αλήθεια είναι ότι, τα επόμενα χρόνια, μόνο εύκολα δεν υπήρξαν για εκείνη. Παρόλο που προσπάθησε -όπως και τα δυο αδέλφια της- να μείνει εκτός προβολέα, με την εξαίρεση μιας και μοναδικής συνέντευξης που έδωσε στην Oprah προκειμένου να πει τον cyberbullying καημό της, αυτό δεν εμπόδισε τον υπόλοιπο πλανήτη να τη βάλει στο στόχαστρο.

Ειδικά όσο εκείνη πέρναγε από την emo και goth φάση της, οπότε ήταν και πιο ‘ευδιάκριτος’ στόχος. Ως μαζορέτα, ας πούμε, στο ιδιωτικό σχολείο που φοιτούσε, θα μπορούσες εύκολα να την ‘μπερδέψεις’ με εκείνες που είχαν οι Nirvana στο Smells like Teen Spirit.

 

Τώρα,  με το κοντό ξανθό μαλλί, φέρνει περισσότερο σε wannabe Miley Cyrus. Έστω μια Miley με 50 τατού πάνω της, από τα οποία τα 9 αφορούν τον Michael (έχει και άλλα, για τον Bowie,τον John Lennon, τον ‘εχθρό’ Prince, ακόμη και τους Mötley Crüe ).Ενώ πολλά από τα υπόλοιπα είναι εκεί, όπως παραδέχθηκε, για να καλύπτουν τις ουλές από τα μαχαίρια με τα οποία της άρεσε να ‘παίζει’ και τις τρύπες από τις σύριγγες.

 

Βλέπεις μπορεί εμείς να γνωρίζουμε για την μια και μόνη απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε, πίσω στον Ιούνιο του 2013, όταν μεταφέρθηκε στην κλινική αφού έκοψε τις φλέβες της με ένα κουζινομάχαιρο και κατάπιε, για να το ‘σιγουρέψει’ και 20 mortin,αλλά προηγήθηκαν και ακολούθησαν πολλές, πολλές ακόμη.

Μισούσα τον εαυτό μου. Πίστευα ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα σωστά, ότι δεν μου αξίζει να ζω. Η συγκεκριμένη ήταν απλώς η μοναδική που μαθεύτηκε. Μου έκαναν πολύ καλό τα δυο χρόνια που πέρασα σε ένα ειδικό σχολείο στην Γιούτα. Εκεί κατάφερα να ξεπεράσω την κατάθλιψή μου

Τι να πει κανείς, ίσως να έχουν δίκαιο τα αδέλφια και η γιαγιά της που επιμένουν ότι εκείνη είναι -με την εξαίρεση του φύλου και του χρώματος- που μοιάζει περισσότερο με τον αδικοχαμένο Michael. Από άποψη, πάντα, του πόσο έντονα νοιώθει τα πράγματα που της συμβαίνουν και του πόσου πάθους κρύβει μέσα της.

Όπως και να’ χει, αυτή τη στιγμή η Paris, που έχει εξελιχθεί σε μια πραγματικά εκθαμβωτική γυναίκα (και πλέον, ως ενήλικη, ζει στην παλιά έπαυλη του πατέρα της-για την ακρίβεια σε ένα μικρό διαμέρισμα στην αυλή της), επιμένει πως δεν έχει καμία άλλη εξάρτηση πέρα από το τσιγάρο και τον 26χρονο ντράμερ- κομπλέ με τη χαρακτηριστική μοικάνα, Michael Snoddy, με τον οποίο φέρεται να είναι φουλ ερωτευμένη.

Επιπλέον, παρόλο που η συνολική οικογενειακή περιουσία αγγίζει το 1 δις, δηλώνει και δουλευταρού αφού το παλεύει να χτίσει μια βεραμάν καριέρα ως μοντέλο, ηθοποιός ή τραγουδίστρια. Μάλιστα, σύμφωνα με το Rolling Stone, o Lee Daniels του Empire εντυπωσιάστηκε τόσο μαζί της που της πρόσφερε ένα ρόλο στo Star.

Θεωρώ το μόντελινγκ θεραπευτικό. Όταν ποζάρω ξεχνάω τα θέματα αυτοπεποίθησης που είχα, τον κόσμο που μου έλεγε και μου λέω στο ίντερνετ πως είμαι άσχημη και απλώς απολαμβάνω τη στιγμή

Τι άλλο να χρειάζεται να ξέρεις, όσον αφορά το τι είπε στη συνέντευξή της στο Rolling Stone/ μια κανονική ‘κατάθεση ψυχής’ (η οποία συνοδεύτηκε από μια καταπληκτική φωτογράφηση δια χειρός του David LaChapelle);

Ότι o Michael ήταν ένας θαυμάσιος μπαμπάς, που ήξερε να φτιάχνει υπέροχο τηγανητό κοτόπουλο, έβριζε σαν ναύτης και είχε ως προτεραιότητα να της δώσει μια καλή μόρφωση. Επίσης ότι η ίδια αισθάνεται μαύρη, φοβάται πως ο Justin Bieber είναι στα όρια της κατάρρευσης και, επιπλέον, είναι βέβαιη πως ο πατέρας της δολοφονήθηκε.

Εννοείται πως η συνέντευξή της είναι πέρα από σχολιασμό. Είναι φανερό ότι το κορίτσι προσπάθησε, μέσω αυτής, να ξορκίσει τους δαίμονες της. Προσωπικά, αν ήμουν ο μανατζέρ της, θα της πρότεινε να γίνει πολύ φίλη με την Drew Barrymore. Eκείνη, που έκανε τα ίδια και χειρότερα σε ακόμη πιο μικρή ηλικία, είναι η ιδανική για να την βοηθήσει να μην πατήσει ξανά στις αυτοκαταστροφικές λακκούβες με τις οποίες είναι γεμάτο το μονοπάτι της ζωής της.