HOT RIGHT NOW

Η Όλγα Λαφαζάνη βάζει ναπάλμ στα πρωινά

Συγχαρητήρια στις Σέρρες για την νέα τους πρωινή παρουσιάστρια. Είναι παιδί-διαμάντι και κορμί-αλφάδι.

Για όλα ‘φταίνε’ οι Ίκαροι Σερρών που έκαναν, στις αρχές του καλοκαιριού, πρόταση στον Νίκο Οικονόμου να αναλάβει προπονητής τους. Εκείνος δέχθηκε οπότε και η Όλγα, ως σωστή σύζυγος, αποφάσισε να τον ακολουθήσει. Με την πρόταση από το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, ονόματι Δίκτυο, να ακολουθεί.

 

Αυτό δήλωσε η -γεννημένη στην Ημαθία- παρουσιάστρια που μας ‘κέντρισε’ για πρώτη φορά το ενδιαφέρον όταν, παράλληλα με τις σπουδές στο τμήμα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Παντείο, βρέθηκε να παρουσιάζει μια εκπομπή στο TV Magic μαζί με την Ισαβέλλα Δάρρα.

Η οποία και απέκτησε, για ευνόητους λόγους, φανατικό κοινό σε χρόνο dt.

 

Θυμάμαι πραγματικά σαν χθες την εποχή που τις πείσαμε στο -αείμνηστο- Maxim να κάνουν την πρώτη τους σέξι (βλέπε με μαγιό) φωτογράφηση. Εκεί όπου με τεράστια έκπληξη διαπίστωσα το μεγάλο κοσμικό αστείο που έπαιξε εις βάρος της Όλγας το σύμπαν.

Γιατί πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις το γεγονός ότι χάρισε το ωραιότερο (και μεγαλύτερο) φυσικό στήθος σε Ελληνίδα -από την εποχή που η έφηβη Βάνα Μπάρμπα αφήνει σύξυλο τον χοντρό γαμπρό για να κατέβει στην Αθήνα- σε ένα κορίτσι αυθεντικά σεμνό και ταπεινό.

Σε κάποια που το μόνο που ήθελε είναι να βρει, με την αξία της, μια καλή δουλειά στο χώρο της τηλεόρασης και μετά να κάνει οικογένεια. Σε ένα κορίτσι που έμοιαζε να έχει ανοσία απέναντι στο ψώνισμα και το καβάλημα του καλαμιού.

 

Επιστρέφοντας στα περί στήθους και γενικά σώματος-κλεψύδρας (αντίστοιχο, κατά τη γνώμη μου, με αυτό της κοκκινομάλλας του Mad Men) θεωρώ ότι ήταν σαν να δίνεις ένα Magnum 357 στον Μαχάτμα Γκάντι. Με την έννοια ότι ούτε το θέλει, ούτε ξέρει πως να το χρησιμοποιήσει.

Ενδεικτικό του παραπάνω είναι το πόσο είχε στεναχωρηθεί όταν είδε να βάζουμε (και πάλι στο Maxim) σαλόνι την λήψη όπου φοράει το τοπ ενός μαγιό και σκύβει ελάχιστα. Αυτή που την καταδιώκει μέσω google images μέχρι σήμερα.

Όμως όλα αυτά είναι περασμένα ξεχασμένα. Άλλωστε η Όλγα ποτέ πια (σε όλη τη δεκατία των 00ς) δεν έκανε σέξι φωτογράφηση.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το αντρικό κοινό σταμάτησε να την εκτιμά. Κυρίως εξαιτίας του στιλίστα στην εκπομπή του Δρυμούση στο Alter που, μετά από πολύ αγώνα, την έπειθε να φορέσει όλα εκείνα τα στενά φορέματα που -σε κάποια με το δικό της στήθος και σωματότυπο- έμοιαζαν πάντοτε μια λάθος κίνηση μακριά από το να ανατιναχθούν.

 

Άσε που δεν ήταν καν ολόκληρη δεκαετία αυτή που την είχαμε ‘δική’ μας καθώς από το 2006 είναι παντρεμένη με πολιτικό γάμο με τον Νίκο Οικονόμου. Ο οποίος επειδή το μάτι του κόβει δε δίστασε να της πει ότι θα την παντρευτεί ήδη από το πρώτο ραντεβού.

 

Λογικό καθώς η Όλγα είναι όντως κορίτσι για σπίτι. Επίσης η πλέον κατάλληλη να ξεστομίσει την θρυλική ατάκα της Jessica Rabbit. Ότι δηλαδή ‘Δεν φταίω εγώ. Έτσι με έφτιαξαν’.