HOT RIGHT NOW

Η Rita Ora διψάει για την προσοχή σου

Το σίγουρο είναι ότι έχει πάρα πολλούς τρόπους για να την τραβήξει.

Πάνε 30 μήνες από τότε που πρωτογράψαμε για την -Αλβανικής καταγωγής- πάλαι ποτέ προστατευόμενη του Jay Z, την εποχή που ανακοινώθηκε ότι θα κάνει cameo στο Fast & Furious. Τότε δηλαδή που η Cara Develingue φορούσε μπλουζάκια όπου μας ανακοίνωνε ότι είναι ‘Rita’s Wifey’ και πάνω από 1.000.000 άτομα βγήκαν να την δουν όταν πήγε στην Πρίστινα για να γυρίσει το βιντεοκλίπ της.

Ήδη το άστρο της κόρης Αλβανών προσφύγων από το Κόσοβο (η μητέρα της ήταν ψυχίατρος και ο πατέρας της αγόρασε μια pub), που μετακόμισαν στο Λονδίνο όταν εκείνη ήταν ενός έτους, είχε αρχίσει να ανατέλλει.

 

 

Ήδη όσοι την άκουγαν σε συναυλίες είχαν να λένε για τα πνευμόνια της. Με την ‘τραγουδιστική’ και την σεξουαλική έννοια του όρου. Και οι μόνοι που είχαν πρόβλημα μαζί της ήταν η Rihanna, την οποία εμφανώς αντέγραφε ( στα τατού , στο στιλ, στην faux gangsta γλώσσα και τον βαθμό επιδειξιομανίας) και ο πρώην της, Rob Kardashian, που την κατηγόρησε ότι, σε ένα χρόνο σχέσης, τον κεράτωσε με 20 διαφορετικούς άντρες.

Παραδόξως η Beyonce, παρά τις φήμες για τον τρόπο που η μικρή Rita ‘ανταπέδωσε’ το mentoring του Jay Z (βλέπε ξαπλωτή) ήταν στο πλευρό της. Ενώ, για την ιστορία, να πούμε πως εκείνη την περίοδο είχε σχέση και με τον -άγνωστο ακόμη- Bruno Mars που της έγραφε τραγούδια.

 

 

Από τότε ως σήμερα το ‘λαίμαργο αλητάκι από το Δυτικό Λονδίνο’, που παραλίγο να βρεθεί στην Eurovision (την απέτρεψε τελευταία στιγμή ο ατζέντης της), όπως μπράβο μας που την είχαμε χαρακτηρίσει, έχει ανέβει άλλα 2-3 επίπεδα στην γλιστερή σκάλα της pop δημοσιότητας. Αναγκάζοντάς μας να μιλήσουμε ξανά για την πάρτη της ώστε να αναφερθούμε στα πιο πρόσφατα ‘επιτεύγματά’ της.

Όπως το γεγονός ότι, πέρα από τα της μουσικής (ετοιμάζει το δεύτερο album της, που θα είναι το πρώτο που θα κυκλοφορήσει τις ΗΠΑ, το οποίο αναμένεται να σκάσει μύτη στις αρχές του 2016) είναι κριτής στο X-Factor (και πριν στο The Voice), σχεδιάστρια της Adidas και μέλος του cast του Fifty Shades of Grey ως αδελφή του Christian (αν και, συνολικά, ο ρόλος της, είναι τόσο μεγάλος όσο της Σωτηροπούλου στο Skyfal) και του Southpaw (ο Weinstein είναι ένας από τους πολλούς μεντορές της).

 

Επίσης βρέθηκε να είναι το κεντρικό πρόσωπο της Ιταλικής εταιρείας εσωρούχων Tezenis και να γυρίσει διαφημιστικά για τους οίκους Roberto Cavalli και Calvin Klein.

Πέρασε μια βόλτα από το studio του Terry Richardson, ο οποίος φάνηκε πολύ χαρούμενος που την είδε. Εκείνη και το φυσικό στήθος της,

 

Πήρε την ευλογία του Prince, που την κάλεσε στο studio του στην Minneapolis για να παίξουν και της έκανε και δώρο ένα τραγούδι.

Έπαιξε την γκόμενα του Michael Madsen στο Black Widow της Iggy Azalea με την οποία συνεργάστηκε (αν και τώρα δεν πολυμιλιούνται).

 

Συμμετείχε στο videoclip ‘Bitch I’m Madonna’ που είναι και το μεγάλο της είδωλο (επίσης υπήρξε και το cover girl της συλλογής της).

 

Τραγούδησε στα Όσκαρ (το Grateful από το Beyond the Lights). Aν και πιο εντύπωση έχει το ‘ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον’ φόρεμα που φόρεσε στο after party του Vanity Fair.

 

Το οποίο, ωστόσο, ήταν λίγο πιο σεμνό από το αντίστοιχο κόκκινο της φωτιάς που φόρεσε στα βραβεία του MTV.

 

Κυκλοφόρησε μια βιογραφία με τίτλο Hot Right Now στην οποία αποκάλυψε ότι, στα 14 της, είχε σχέση με έναν 26χρονο. Αλλά, όπως είπε στη Sun, δεν το θεωρεί ‘κακοποίηση’ αφού το ήθελε. Ναι, μετά έφαγε τρελό κράξιμο.

 

 

Σταμάτησε να πίνει σαν λιμενεργάτης, ώστε να καταφέρει να ‘εξοπλίσει’ τις -ήδη αξιοζήλευτες- καμπύλες της και με ένα σετ κοιλιακών. Αναγκαίο για φωτογραφήσεις όπως αυτή που έκανε πρόσφατα στο Self.

 

Και, φυσικά, συνέχισε να γκομενίζει ασύστολα, με βασικές στάσεις τον Dj Calvin Harris (με τον οποίο πλακώθηκε τόσο άσχημα ώστε εκείνος της απαγόρεψε να τραγουδήσει το hit ‘I will never let you down’ στα 2014 Teen Choise Awards) και τον γιο του Tommy Hilfiger.

Επιπλέον κατάφερε, κάτι που θεωρώ πραγματικό επίτευγμα, να βγαίνει σέξι και πρόστυχη σε ότι φωτογράφηση και αν έχει κάνει. Ακόμη και στο εξώφυλλο του Elle.

 

Ακόμη και στην φωτογράφηση για το -υπεράνω σέξι υποψίας- Glamour.

 

Τέλος, εννοείται πως συνέχιζε και συνεχίζει να μας ανεβάζει κανονικά το αίμα μέσω του λογαριασμού της στο instagram, στο οποίο έχει αγγίξει τα 7 εκ. followers

 

Μπράβο της. Για το θράσος της. Για την φιλοδοξία της. Για το γεγονός ότι έχει πείσει τους πάντες ότι είναι η Λονδρέζικη street ενσάρκωση της Marilyn Monroe. Δεν είναι Rihanna, ούτε ποτέ θα γίνει. Αλλά ξέρει πως να επιβιώνει. Αυτό οφείλουμε να της το αναγνωρίσουμε.