HOT RIGHT NOW

Η χρονιά δεν τελειώνει αν δεν γδυθεί η Barbara Palvin

Κι ευτυχώς για όλους, το 2016 θα τελειώσει. Με τον καλύτερο τρόπο.

Ήταν μια κακή χρονιά. Ψέματα, ήταν μια τραγικά κακή χρονιά. Το 2016 ήταν 12 καταραμένοι μήνες στους οποίους έφυγαν από κοντά μας οι καλύτεροι, πήρε πρωτάθλημα Αγγλίας ο Κλαούντιο Ρανιέρι και σήκωσε το Euro ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Λίγοι την ευχαριστήθηκαν πραγματικά αυτή τη χρονιά. Και λίγοι έκαναν ουσιαστικά πράγματα για να την ευχαριστηθούμε κι εμείς. Η Barbara Palvin ανήκει σ’ αυτήν τη μικρή, αλλά ξεχωριστή ομάδα. Το 2016 της πήγε υπέροχα κι αυτή έκανε ό,τι μπορούσε για να ανταποδώσει την καλή της τύχη. Το Sports Illustrated την ανέδειξε rookie of the year, εκείνη γδύθηκε για να το γιορτάσει και να το γιορτάσουμε. Το περιοδικό Love την κάλεσε να συμμετάσχει στα επικά του σέξι βίντεο, εκείνη άνοιξε τα πόδια της αλά Σάρον Στόουν για να το τιμήσει.

Πριν από μερικές μέρες, το περιοδικό Lui την επέλεξε για να κοσμήσει το ημερολόγιο του 2017. Η Barbara πέταξε απ’ τη χαρά της και πέταξε και τα ρούχα της.

Η Barbara Palvin είναι από την Ουγγαρία, οπότε ξέρει από κρύο και ίσως αυτή ήταν η αιτία που ανέλαβε να εικονογραφήσει μερικούς από τους πιο παγωμένους μήνες του ημερολογίου. Με μια πρώτη ματιά, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι έχουμε μπροστά μας ένα πολύ καλό Οκτώβρη.

Αν πιστέψουμε τις μετεωρολογικές προβλέψεις της Barbara, ο αίθριος καιρός θα συνεχιστεί και το Νοέμβρη, ενώ τον Δεκέμβρη, πλέον, θα σκάμε τόσο που δεν θα μπορούμε να βάλουμε ούτε σουτιέν.